Beoordelingen van La Cueva De Castilla - Al Matbakh

306 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
306 beoordelingen
datum score
Nadia
Beoordeeld op: 10/01/2020
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Que dire de plus que c'est un délice, comme...

Que dire de plus que c'est un délice, comme à chaque fois, sans parler de l'accueil chaleureux, du décor somptueux et de l'attention de tout le personnel. Un grand merci a Rosi pour son accueil et au patron Roberto. Ce fût un agréable moment, je vous le recommande chaudement. A très bientôt à l'équipe de la Cueva De Castilla. Nadia

Marie
Beoordeeld op: 03/01/2020
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bonjour, Service et qualité des produits juste...

Bonjour, Service et qualité des produits juste impeccable ! Merci.

JOCELYNE
Beoordeeld op: 28/12/2019
JOCELYNE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre très beau , gentillesse du personnel...

Cadre très beau , gentillesse du personnel , paella délicieuse et copieuse

Juan
Beoordeeld op: 01/12/2019
Juan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellent comme toujours...

Excellent comme toujours

Bruno
Beoordeeld op: 01/12/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Genoten van het lekkere eten !...

Genoten van het lekkere eten !

Nicole
Beoordeeld op: 30/11/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds zijn we vriendelijk ontvangen...

Zoals steeds zijn we vriendelijk ontvangen en hebben we van een lekkere maaltijd genoten !!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Viviane
Beoordeeld op: 29/11/2019
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Je suis cliente depuis très longtemps et toujo...

Je suis cliente depuis très longtemps et toujours aussi satisfaite de la cuisine de Roberto et de l'accueil de Rosy Mpp

David
Beoordeeld op: 29/11/2019

Excellents plats et très bon service, toujours...

Excellents plats et très bon service, toujours accueillant. Probablement un des meilleurs restaurants espagnols de Bruxelles.

Laura
Beoordeeld op: 24/11/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

La paella est juste succulente! un vrai régal...

La paella est juste succulente! un vrai régal à chaque fois.

placeholder
hilde
Beoordeeld op: 17/11/2019
hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker ontspannen eten ! Geen parkeerproblemen...

voor herhaling vatbaar, zeer lekker met de gerechten uit 2 landen! toffe combinatie

datum score