Beoordelingen van Le Saint Hubert

53 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
53 beoordelingen
datum score
Gino
Beoordeeld op: 21/07/2019
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Endroit très sympathique, service parfait et...

Endroit très sympathique, service parfait et la spécialité de la maison,américain moulu en salle est merveilleux ainsi que leur dame blanche au vrai chocolat chaud.

Robin
Beoordeeld op: 07/07/2019
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Chouette terrasse en pleine ville, ambiance...

Chouette terrasse en pleine ville, ambiance et service jovial. Plats corrects à des prix corrects.

Daniel
Beoordeeld op: 14/05/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

prima kwaliteit van het eten, lekkere rundsfile...

prima kwaliteit van het eten, lekkere rundsfilet en de champignonsaus was subliem. bediening kon wel iets beter, leken ook niet super enthousiast...

Ivan D.
Beoordeeld op: 09/03/2019
Ivan D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

The food was very well prepared and presented!...

The food was very well prepared and presented! The service was quick and friendly. The only thing was that the restaurant did not know about our booking! We could have been left without a table, if they were full!

Maria
Beoordeeld op: 24/02/2019
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service et repas impeccable....

Service et repas impeccable.

Amaury R.
Beoordeeld op: 16/02/2019
Amaury R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme d'habitude, personnel chalereux, professi...

Comme d'habitude, personnel chalereux, professionnel et cuisine sans reproche mais nous avions réservé sur le site avec tablebooker et le restaurateur n'avait pas de signe de notre réservation malgrès le mail de confirmation. Y a t'il un soucis entre le tablebooker et le restaurant ou le restaurant n'utilise pas ce système... à mediter pour plustard

Patrick
Beoordeeld op: 15/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

C'est toujours parfait... comme a chaque fois....

C'est toujours parfait... comme a chaque fois.

pascal b.
Beoordeeld op: 15/02/2019
pascal b. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

très grande amabilité du service...

très grande amabilité du service

Christine D.
Beoordeeld op: 01/02/2019
Christine D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

la carte est variée, donc en groupe, chacun...

la carte est variée, donc en groupe, chacun y trouve son bonheur et tout est bon.

Lucie d.
Beoordeeld op: 26/01/2019
Lucie d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Personnel très sympa et accueillant, repas...

Personnel très sympa et accueillant, repas délicieux et lieu très chaleureux!! Très agréable!

datum score