Beoordelingen van Buca Di Bacco

85 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
85 beoordelingen
datum score
Kate
Beoordeeld op: 13/06/2020
Kate beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

The food was incredible, the wine was perfect,...

The food was incredible, the wine was perfect, and the staff were attentive and friendly. We were very impressed with how prepared they were to reopen. We were able to comfortably enjoy our meal with all the measures they put into place. The ambiance and the decor are exquisite and elegant. This is one of our favourite restaurants.

Yves
Beoordeeld op: 14/02/2020
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was lekker en de service was aangenaam...

Het eten was lekker en de service was aangenaam..........................................

Anne
Beoordeeld op: 13/02/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

altijd lekker...

altijd lekker

anne-françoise
Beoordeeld op: 10/01/2020
anne-françoise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

superbe endroit très bon vin blanc belle table...

superbe endroit très bon vin blanc belle table

Dominique
Beoordeeld op: 23/10/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie

Accueil simple et chaleureux. Vraie cuisine...

Accueil simple et chaleureux. Vraie cuisine italienne somptueuse dans sa simplicité. Décor superbe.

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het is een goedkoop menu maar dit restaurant...

Het is een goedkoop menu maar dit restaurant slaagt erin om nog goedkopere ingrediënten te gebruiken...gemiste kans om nieuwe klanten aan te trekken!

JENNY & CHRISTOF
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
JENNY & CHRISTOF beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne sfeer, leuk pand, vlotte bediening en...

Fijne sfeer, leuk pand, vlotte bediening en een lekker Resto Days-menu.

Laura
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 09/10/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service, décor and quality of food were excelle...

Service, décor and quality of food were excellent.

lodewijk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
lodewijk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellige sfeer, aangenaam kader. Vriendel...

Heel gezellige sfeer, aangenaam kader. Vriendelijke bediening. Heerlijk eten en lekkere wijn. Een aanrader.

Emmanuel
Beoordeeld op: 11/08/2019
Emmanuel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Tout a été parfait ou presque Cadre magnifique,...

Tout a été parfait ou presque Cadre magnifique, personnel sympathique et efficace, plats excellents seul bémol, nous avions compris que nous recevions un petit mousseux avec le désert car nous venions à l'occasion de l’anniversaire de mon épouse. Le mousseux s'est finalement retrouvé sur la note, seule fausse note donc. Dommage

datum score