13/20 Gault&Millau
Place Jourdan 1 1040 ETTERBEEK  (   )
Budget
€€€
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant

Op het dak van het hotel eten onze bijen op kruiden en aromatische planten die op het terrein worden geteeld, om de honing te leveren die zal worden gebruikt in de recepten, desserts en ontbijtbuffetten. De chef-kok, Jean-Philippe Watteyne, en zijn team hebben ook gezocht naar de beste Belgische producten om een ​​lust voor het oog en smaakpapillen te serveren. Geniet van een snelle hap met collega's, diner met vrienden of een ontspannen avond met je partner en zie hoe het hart van de 1040 zich veel verder uitstrekt dan de wijk die het zijn naam geeft.

Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Scheerens
Beoordeeld op: 09/01/2020
Scheerens beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bon acceuil et un menu toujours très alléc...

Très bon acceuil et un menu toujours très alléchant! Merci pour ce moment.

Kévin B.
Beoordeeld op: 26/11/2017
Kévin B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Cadre très agréable, serveurs disponibles et...

Cadre très agréable, serveurs disponibles et accueillants. Rapport qualité prix correct.

placeholder
Alison
Beoordeeld op: onbekend
Alison beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Disappointing

We had expected something special but we were disappointed. The starter arrived while we were only halfway though our apéritif, the bread (admittedly, not all of it...) was too hard to eat, the asparagus that accompanied the salmon was nearly as hard as the aforementioned bread. We had to pour our own wine, which was just as well because the dessert arrived just a few minutes after the dishes of our main course were taken away. We would have been better off following Angela Merkel's example - Place Jourdan is renowned for its "friterie". In all fairness, the ambience was pleasant, the tables were not too close together and the staff tried their best... To conclude, in spite of its "regional monthly menus", this is an expensive fast food restaurant for Eurocrats and is not representative of real gastronomic Belgian cuisine.

Marc
Beoordeeld op: onbekend
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Rien à dire

Rien à dire: dans les deux sens du terme. Bons produits (du marché: maquereaux), bien cuits (juste ce qu'il faut), bien présentés, mais un peu trop "clean", formaté, dans ce restaurant d'hôtel du quartier européen au design "tendance", avec superbe vue sur la place Jourdan, où se côtoient repas d'affaires et touristes amateurs de hamburgers. Service (parfois trop) rapide et attentif. Les tarifs explosent sur l'eau (6€ le demi-litre) et le café (4,5€)

Alle beoordelingen van dit restaurant