Beoordelingen van Siendas Jourdan

33 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
33 beoordelingen
datum score
Jagello
Beoordeeld op: 28/09/2022
Jagello beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Authentic, fresh and delicious food, truly...

Authentic, fresh and delicious food, truly inspired by the Sardinian kitchen, thanks to the Chef and his team. The staff is friendly, knowledgeable and service-minded. All in all providing a wonderful atmosphere for a pleasant dinner with colleagues. Added bonus live piano music on the night we visited. Highly recommendable. Not to be missed when in Brussels.

Bram
Beoordeeld op: 25/09/2022
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Amazing food and sperb staff...

Amazing food and sperb staff

Sigita
Beoordeeld op: 21/09/2022
Sigita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The food was delicious, excellent wine, the...

The food was delicious, excellent wine, the service was pleasant but not outstanding, a bit noisy due to a reception party downstairs, rather on the expensive side

Yolanda
Beoordeeld op: 15/09/2022

Lovely food, very nice and polite staff. Excell...

Lovely food, very nice and polite staff. Excellent!

Anna
Beoordeeld op: 01/09/2022
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

s...

s

Laura
Beoordeeld op: 15/07/2022
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Il s'agissait d'un Menu surprise uniquement,...

Il s'agissait d'un Menu surprise uniquement, ce n'était pas mentionné sur le site Web. Nous avons pris une plancha, surprise aussi... C'était bon sans plus, 30 euros la planche... C'était cher payé...

Peter
Beoordeeld op: 13/07/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Overall good quality and location, but it’s...

Overall good quality and location, but it’s a pricy hocuspocus operation.

Edouard
Beoordeeld op: 13/07/2022
Edouard beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie

Plus que 'satisfait; de l’énergie transmise...

Plus que 'satisfait; de l’énergie transmise par le 'staff, du goût dans l’assiette .. et de la terrasse qui invite à y rester, pour 'un verre de plus

Hettel
Beoordeeld op: 07/07/2022
Hettel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Every time it's a pleasure. Food is great,...

Every time it's a pleasure. Food is great, suggestions are well thought through and the service is so welcoming and friendly.

Dorothea
Beoordeeld op: 30/06/2022
Dorothea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Le service était super, très gentil et considér...

Le service était super, très gentil et considéré. Les plats délicieux et l'ambiance très agréable. Merci beaucoup!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan