Beoordelingen van Le Mess

922 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
922 beoordelingen
datum score
Jacqueline
Beoordeeld op: 25/02/2020

très bien mangé et très beau cadre...

très bien mangé et très beau cadre

Brian
Beoordeeld op: 19/02/2020
Brian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

We enjoyed the food, as usual, but the service...

We enjoyed the food, as usual, but the service was rather slower than usual and that rather spoiled things.

Clarisa
Beoordeeld op: 19/02/2020
Clarisa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Amabilite du personnel, qualite des produits,...

Amabilite du personnel, qualite des produits, ambiance, design

Aline
Beoordeeld op: 19/02/2020
Aline beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

La nourriture était bonne mais le service lent,...

La nourriture était bonne mais le service lent, 45' pour avoir l'entrée... et le serveur pas très professionnel. Il passe devant les invités pour donner un verre ou un couvert. Il place les couverts au milieu de la table...service vraiment pas bon! mais plat très bon

martine
Beoordeeld op: 18/02/2020
martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Moment agréable dans ce resto Le personnel...

Moment agréable dans ce resto Le personnel est souriant et de bon conseil Carte intéressante nourriture de qualité Plats végétariens ou même Vegans Nous y retournerons

Nele
Beoordeeld op: 11/02/2020
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Dit was de derde keer dat we hier komen, maar...

Dit was de derde keer dat we hier komen, maar deze keer was het echt niet goed meegevallen. Het personeel was zeer beleefd. Geen enkele opmerking hierover. Maar de zaal was zeer koud in het restaurant. De toiletten waren niet proper. We waren nochtans bij de eerste klanten op de avond. Er was geen enkele suggestie voor kinderen (kleinere porties). Het eten was correct maar niet bijzonder. Je zou verwachten dat het iets kwalitatiever zou zijn voor de prijs. Geen verse frietjes. Ze waren ook niet krokant: een beetje slap. Alles was een beetje basic.

K-tree Consulting
Beoordeeld op: 11/02/2020
K-tree Consulting beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

super sympa - lunch servi rapidement et délicie...

super sympa - lunch servi rapidement et délicieux, avec la gentillesse et la flexibilité du staff du Mess en prime: ils nous ont laissé travailler en même temps (bien que cela, ce soit moins bon pour la santé ;-) SD Equaly SA

Pierre
Beoordeeld op: 11/02/2020
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

un bel équilibre entre repas léger, économique,...

un bel équilibre entre repas léger, économique, et cuisine inventive dans la simplicité, goûtue.. (les desserts sont scandaleusement bons (surtout la dame noisette avec le caramel beurre salé...) la carte des vins proposent quelques top dans le registre vin nature, comme une cuvée du magnifique domaine Coste-Cirgues à Sommière

Tiffany
Beoordeeld op: 08/02/2020

Trop cher, trop petits portions....

Trop cher, trop petits portions.

marijke
Beoordeeld op: 07/02/2020
marijke beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

LEKKER...

LEKKER

datum score