Beoordelingen van Le Mess

802 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
802 beoordelingen
datum score
isabelle
Beoordeeld op: 20/02/2019
isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

le service était impeccable et la nourriture...

le service était impeccable et la nourriture excellente mais toutefois un peu cher pour ce que c'est vous auriez gagné 2 desserts supplémentaires si la serveuse nous avait apporté la carte des desserts plus vite ;-)

Adelheid
Beoordeeld op: 16/02/2019
Adelheid beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

De gevraagde snelle bediening werd met de gliml...

De gevraagde snelle bediening werd met de glimlach bevestigd maar niet gerespecteerd. Het was zelfs opvallend hoe klanten, samen met ons toegekomen, rustig konden afrekenen terwijl ons hoofdgerecht nog niet op tafel stond. Dit zorgde voor stress aan onze tafel.

Jean-Marie
Beoordeeld op: 16/02/2019
Jean-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

personnel attentionné et aimable. Plats savoure...

personnel attentionné et aimable. Plats savoureux.

Francis
Beoordeeld op: 15/02/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

top service sympa et de qualité. carte équilibr...

top service sympa et de qualité. carte équilibrée et délicieuse.

AMELIE S.
Beoordeeld op: 15/02/2019
AMELIE S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Salle agréable, service soigné, jolies assiette...

Salle agréable, service soigné, jolies assiettes. Cuisine fine. En revanche déçue que le menu du jour ne corresponde pas à celui annoncé sur la page Facebook du restaurant.

Carine
Beoordeeld op: 13/02/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

rapide et efficace un peu trop rapide peut-être...

rapide et efficace un peu trop rapide peut-être ...

Lionel M.
Beoordeeld op: 13/02/2019
Lionel M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nourriture...

Nourriture

Delphine F.
Beoordeeld op: 10/02/2019

Réservation...

Réservation

Maxime C.
Beoordeeld op: 07/02/2019
Maxime C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

nourriture de très bonne qualité ! un service...

nourriture de très bonne qualité ! un service impeccable. Toujours de très bon moment entre ami ! je n'ai jamais été déçu depuis des années. Ils font la part belle au végétarien, enfin à Bruxelles....

Catherine M.
Beoordeeld op: 02/02/2019
Catherine M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Nourriture de qualité...

Nourriture de qualité

datum score