Beoordelingen van Le Mess

881 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
881 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 20/10/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

La solette et les américains ont été appréciés...

La solette et les américains ont été appréciés. Par contre la portion de daurade grillée était minuscule et le poisson tellement cuit que la peau s’enlevait très difficilement. Le dessert pomme poire était sec (trop cuit) et l’irish coffee n’avait d’irish que le nom. Grande deception.

Philippe
Beoordeeld op: 18/10/2019

Qualité de la nourriture et du service...

Qualité de la nourriture et du service

Bénédicte
Beoordeeld op: 17/10/2019
Bénédicte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

la nourriture était excellente ainsi que le...

la nourriture était excellente ainsi que le vin et nous avons été très bien accueillis. Personnel très attentionné et très sympathique nous reviendrons

Emmanuel
Beoordeeld op: 12/10/2019
Emmanuel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent accueil, excellent service et excelle...

Excellent accueil, excellent service et excellent repas.

Viviane
Beoordeeld op: 10/10/2019
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bel accueil. Bons conseils et très bonne...

Très bel accueil. Bons conseils et très bonne table. À refaire sans hesiter

Liv
Beoordeeld op: 09/10/2019
Liv beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

La nourriture excellente et l'atmosphère soigné...

La nourriture excellente et l'atmosphère soignée du restaurant.

Kimmy
Beoordeeld op: 09/10/2019
Kimmy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

qualité du service (gentillesse du personnel...

qualité du service (gentillesse du personnel et très chaleureux accueil) et de la nourriture (carte variée, originale, saine et de saison)

placeholder
Karen
Beoordeeld op: 08/10/2019
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Apart une petite attente pour les entrées,...

Apart une petite attente pour les entrées, tout c'est bien passé, plats cuit avec amour et vraiment délicieux.

jean-hubert
Beoordeeld op: 06/10/2019
jean-hubert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

personnel sympa et attentionné rapport q/prix,...

personnel sympa et attentionné rapport q/prix, un peu limite qualité des produits composant les plats pas mal

Jean-Marie
Beoordeeld op: 03/10/2019
Jean-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

excellente cuisine dans un cadre accueillant...

excellente cuisine dans un cadre accueillant et soigné

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in