Beoordelingen van Le Clan Des Belges

41 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
41 beoordelingen
datum score
Karina
Beoordeeld op: 14/10/2019
Karina beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We had a nice table, the service was excellent...

We had a nice table, the service was excellent and the food was really good!

Anna
Beoordeeld op: 06/10/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Pour la qualité et l’ ambiance...

Pour la qualité et l’ ambiance

Lawrence
Beoordeeld op: 01/10/2019
Lawrence beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

le personnel s'est racheté en étant attentif...

le personnel s'est racheté en étant attentif mais j'aurais aimé pouvoir commander un verre dès que nous nous sommes assis. nous avons dû attendre 15 minutes avant qu'une commande de boissons soit prise

Michael
Beoordeeld op: 30/09/2019
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

very good and tasty food, belgian specialties,...

very good and tasty food, belgian specialties, absolute friendly staff, very warm and welcoming athmosphere, It wasn't first time we visited this restaurant and it will not be the last time as well.

Cyril
Beoordeeld op: 16/09/2019
Cyril beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Le service était très bien et les plats délicie...

Le service était très bien et les plats délicieux.

Charles
Beoordeeld op: 30/08/2019
Charles beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super ambiance, nourriture et service excellent...

Super ambiance, nourriture et service excellent.

ERIC
Beoordeeld op: 30/08/2019
ERIC beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent et sympathique service, bonne cuisine...

Excellent et sympathique service, bonne cuisine et atmosphère toujours sympa.

Frédéric
Beoordeeld op: 26/08/2019
Frédéric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Serveur très compétent malgré le monde, cadre...

Serveur très compétent malgré le monde, cadre super sympa et plats succulents.

Mathilde
Beoordeeld op: 16/08/2019
Mathilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Nourriture délicieuse, cadre très beau et serve...

Nourriture délicieuse, cadre très beau et serveurs adorables (que demander de plus ?)

Laura
Beoordeeld op: 09/08/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Le service était suffisamment rapide, le person...

Le service était suffisamment rapide, le personne agréable, les plats de bonne qualité, les prix corrects.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in