Place Fernand Cocq 21B 1050 ELSENE  ( 
 -  Matonge
 )
Budget
Sluitingsdagen
Zondagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
Het restaurant Volle Gas kan bogen op een prestigieuze verleden. Zijn geschiedenis gaat terug tot de naoorlogse periode, op een moment wanneer Brussel brussellait... Het was al bier, rodding, Faros en lambiekbieren.

Wat is altijd gekarakteriseerd geweest van het restaurant is haar monumentale bar massief eiken bestaande uit 820 stukken ter plaatse gemonteerd door een meubelmaker. Het publiek worden ook opgeroepen om te bewonderen van het beroemde gebrandschilderd glas op de top van het podium aan de achterkant van het restaurant. Dit glas is het werk van de meester Verrier Pierre Majérus.

Daarna was het de beroemde Pol die de tempel van Brussel jazz Volle gas.

Vandaag bleef het kader uniek met haar houtbewerking en oude affiches. De kaart biedt een mooie selectie van klassieke gerechten, Belgische specialiteiten, gegrild vlees, vis, salades, pasta en zelfs vegetarische gerechten en kinderen...

Met veertig bieren op de kaart blijft Volle Gas ook een Mekka van de nationale drank. Ook kunt u een zeer mooi huis bier proeven.

Het kader, de ziel van de plaatsen en de kwaliteit brasserie keuken maken Volle Gas basis van vele persoonlijkheden van de cinema, de politiek en de muziek.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze