Beoordelingen van Colonel

144 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
144 beoordelingen
datum score
Mathieu
Beoordeeld op: 19/10/2019
Mathieu beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Top kwaliteit vlees in een gezellige omgeving....

Top kwaliteit vlees in een gezellige omgeving. Tot de volgende keer !

Stefan
Beoordeeld op: 18/10/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

kwaliteit van het vlees en de vriendelijke...

kwaliteit van het vlees en de vriendelijke service , ook een zeer aangename ligging en decor in het restaur

Bernadette
Beoordeeld op: 18/10/2019
Bernadette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere smaakvolle entrecote. Gezellig...

Heel lekkere smaakvolle entrecote. Gezellig interieur. Vlotte en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit is zeker in orde.

DE WAELE
Beoordeeld op: 17/10/2019
DE WAELE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere lunch, vriendelijke bediening. Blijf...

Lekkere lunch, vriendelijke bediening. Blijf zo verder bezig ! Komen terug !!

Ivan
Beoordeeld op: 16/10/2019
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellente viande comme d'habitude! Accompagné...

Excellente viande comme d'habitude! Accompagné d'un très bon St-Joseph, une excellente soirée en famille! Merci

serge
Beoordeeld op: 11/10/2019
serge beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Excellente qualité des produits et service...

Excellente qualité des produits et service convivial

patrice
Beoordeeld op: 11/10/2019
patrice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

trés bonne viande et service discret et compéta...

trés bonne viande et service discret et compétant.

Daniel
Beoordeeld op: 11/10/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Qualité et service très bien. Merci...

Qualité et service très bien. Merci

Hichem
Beoordeeld op: 10/10/2019
Hichem beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Très bonne Viande + J'ai été bien reçu+Le perso...

Très bonne Viande + J'ai été bien reçu+Le personnel est réactif !

Darius
Beoordeeld op: 09/10/2019
Darius beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

excellent selection of beef , very service...

excellent selection of beef , very service oriented stuff

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in