Beoordelingen van Colonel

150 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
150 beoordelingen
datum score
placeholder
Christophe
Beoordeeld op: 21/10/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours aussi satisfait de retourner dans...

Toujours aussi satisfait de retourner dans ce restaurant. Cette fois pour le Lunch. Service impeccable & sympathique. Qualité de la viande au TOP. Absolument rien à dire; à part: on reviendra...

laurent
Beoordeeld op: 21/10/2019

Accueil de qualité. Bonne ambiance et mets...

Accueil de qualité. Bonne ambiance et mets excellents.

Peter
Beoordeeld op: 20/10/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer zeer vriendelijk personeel....

Zeer zeer vriendelijk personeel.

TRUNG NGHIA
Beoordeeld op: 20/10/2019
TRUNG NGHIA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tres satisfait...

Tres satisfait

eric
Beoordeeld op: 20/10/2019
eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

toujours au top - je ne connais pas de meilleur...

toujours au top - je ne connais pas de meilleur endroit bruxellois pour manger de la viande maturée :-)

Rik
Beoordeeld op: 20/10/2019
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De Kobe steak was echt geweldig! Echt een aanra...

De Kobe steak was echt geweldig! Echt een aanrader

Mathieu
Beoordeeld op: 19/10/2019
Mathieu beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Top kwaliteit vlees in een gezellige omgeving....

Top kwaliteit vlees in een gezellige omgeving. Tot de volgende keer !

Stefan
Beoordeeld op: 18/10/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

kwaliteit van het vlees en de vriendelijke...

kwaliteit van het vlees en de vriendelijke service , ook een zeer aangename ligging en decor in het restaur

Bernadette
Beoordeeld op: 18/10/2019
Bernadette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere smaakvolle entrecote. Gezellig...

Heel lekkere smaakvolle entrecote. Gezellig interieur. Vlotte en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit is zeker in orde.

DE WAELE
Beoordeeld op: 17/10/2019
DE WAELE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere lunch, vriendelijke bediening. Blijf...

Lekkere lunch, vriendelijke bediening. Blijf zo verder bezig ! Komen terug !!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in