Beoordelingen van Les Potes En Toque

524 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
524 beoordelingen
datum score
Roger
Beoordeeld op: 19/05/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Je suis plus que satisfait. Bonne qualité des...

Je suis plus que satisfait. Bonne qualité des produits et du service. Je reviendrai. Merci

PHILIPPE
Beoordeeld op: 19/05/2019
PHILIPPE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bon rapport qualité / prix...

Bon rapport qualité / prix

Gilles
Beoordeeld op: 18/05/2019
Gilles beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Service agréable et rapide, nous avons très...

Service agréable et rapide, nous avons très bien mangé ! Toujours aussi satisfaits quand nous venons. A bientôt !

France
Beoordeeld op: 18/05/2019
France beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

rapport qualité -prix excellent bon accueil...

rapport qualité -prix excellent bon accueil

Margareth
Beoordeeld op: 17/05/2019
Margareth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top,qualité, gentillesse! 10/10....

Top,qualité, gentillesse! 10/10.

Anne-Marie
Beoordeeld op: 17/05/2019
Anne-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très agréable sur la terrasse...

Très agréable sur la terrasse

Fanny
Beoordeeld op: 15/05/2019
Fanny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was fantastisch, echt heel lekker...

Het eten was fantastisch, echt heel lekker en daarom gaan we zeker nog terugkomen. Maar de garçons zijn super onpersoonlijk. Zal ook wel met de taal te maken hebben maar dat is ok. Ik weet dat het niet evident is om tweetalig personeel te vinden. De persoon (niet in ober outfit) vraagt bij het afruimen : "Is goed". Hij kijkt je niet eens aan, wacht niet op een antwoord en luistert niet. Mijn reactie was nochtans zeer enthousiast maar dat heeft hij niet opgemerkt omdat het hem geen zier interesseerde. Hij vraagt tot 2x toe wat we willen drinken (bij voor- en hoofdgerecht) terwijl er al 2x een fles wijn naast ons stond m.a.w. hij is helemaal niet aan het volgen. Bij vertrek heeft niemand wat gezegd vb. goedenavond en bedankt. Daar is toch nog wat werk aan de winkel. Op restaurant gaan gaat over goed voedsel en lekkere dranken, mooi kader maar ook over beleving. Vriendelijkheid is daar een belangrijk onderdeel van.

philippe
Beoordeeld op: 15/05/2019
philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Je ne fais que me répéter accueil, endroit,...

Je ne fais que me répéter accueil, endroit, produits frais en seul mot Professionnalisme.

Georgette C.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Georgette C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Apprécié l'originalité de la présentation ainsi...

Apprécié l'originalité de la présentation ainsi que les associations du menu de ce 12/05/2019. Bonne continuation à toute l'équipe.

Veronique
Beoordeeld op: 08/05/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Belle carte et excellent service. Super terras...

Belle carte et excellent service. Super terrasse.

datum score