Beoordelingen van Les Potes En Toque

666 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
666 beoordelingen
datum score
Georges
Beoordeeld op: 18/10/2020
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était parfait !...

Tout était parfait !

David
Beoordeeld op: 06/10/2020
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, gerechten zoals...

Zeer vriendelijke bediening, gerechten zoals het hoort : lekker, portie meer dan voldoende, zeer verzorgd. Aanrader

Pauline
Beoordeeld op: 04/10/2020
Pauline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Excellent!...

Excellent!

Rudy
Beoordeeld op: 04/10/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was perfect, de bediening, het sfeer...

Alles was perfect, de bediening, het sfeer en natuurlijk de voor en hoofdgerechten. Heel lekker wijn en proficiat met de Baba au Rhum, lekker.

Anne
Beoordeeld op: 04/10/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Petite salle bien tranquille. Entrées, plats,...

Petite salle bien tranquille. Entrées, plats, desserts délicieux, très fins, épices et assaisonnement subtils. Ju

Koen
Beoordeeld op: 03/10/2020
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Goede kwaliteit zonder meer. Geen verrassingen...

Goede kwaliteit zonder meer. Geen verrassingen want een redelijk klassieke kaart. Vriendelijke en correcte bediening (in het Nerderlands). Maar toch: website is niet up-to-date. Er wordt geen lunch meer geserveerd want voor zakenlui wel kan tegenvallen.

Valerie
Beoordeeld op: 17/08/2020
Valerie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Cela fait plusieurs fois que nous y allons...

Cela fait plusieurs fois que nous y allons et le service est super ainsi que la nourriture. Nous le recommandons vivement.

Martine
Beoordeeld op: 11/08/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

A part la chaleur mais ça ils n’en peuvent...

A part la chaleur mais ça ils n’en peuvent rien.......J’ai très bien manger. C’est une adresse à retenir.

Christiane
Beoordeeld op: 25/07/2020
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Repas excellent, ambiance très confortable...

Repas excellent, ambiance très confortable en terrasse et sécurisé. Tout ce que nous souhaitions pour passer un agréable moment.

Sabrina
Beoordeeld op: 08/07/2020
Sabrina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mesure de distanciation respectées entre les...

Mesure de distanciation respectées entre les tables (bel espace). Beau cadre. Personnel avec attitude professionnelle et accueillante. Nourriture excellente !

datum score