Beoordelingen van Les Potes En Toque

648 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
648 beoordelingen
datum score
dominique
Beoordeeld op: 16/09/2019

Globalement satisfaite. Le personnel est aimab...

Globalement satisfaite. Le personnel est aimable, les plats sont bons. Néanmoins cette fois encore, un tout petit plat d'olives à l'apéritif. Nous étions 7 et il y avait 8 olives, c'est un peu "juste"

jean-pierre
Beoordeeld op: 15/09/2019
jean-pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Super cadre, personnel sympa. Au niveau du...

Super cadre, personnel sympa. Au niveau du repas rien n'a redire..j'y retournerai

Christiane
Beoordeeld op: 14/09/2019
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Les plats sont toujours excellents et le servic...

Les plats sont toujours excellents et le service impeccable

Lindsay
Beoordeeld op: 14/09/2019
Lindsay beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Première fois chez les potes en toque. Pour...

Première fois chez les potes en toque. Pour un restaurant en couple. Nous avons passé une agréable soirée, dans un joli décor. Le service était impeccable, les serveurs sont au petit soins et disponible. Nous avons très bien manger. Je recommande la tarte au sucre, servie chaude avec une boule de glace. Délicieuse. Merci beaucoup.

Muriel
Beoordeeld op: 11/09/2019
Muriel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme d'habitude, tout était bien en ordre....

Comme d'habitude, tout était bien en ordre. On avait aucune remarque. Merci pour le bon service et pour le bon dinner !

ISABELLE
Beoordeeld op: 11/09/2019
ISABELLE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ons eerste bezoek, zeer vriendelijk personeel,...

Ons eerste bezoek, zeer vriendelijk personeel, héél aangenaam kader en we hebben héél goed gegeten!

jacques
Beoordeeld op: 09/09/2019
jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous y venons assez régulièrement en famille...

Nous y venons assez régulièrement en famille . L'accueil est chaleureux, le cadre agréable et ce qui ne gâche rien la cuisine est de qualité..

Annie
Beoordeeld op: 08/09/2019
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Entièrement satisfaite, le mezze impeccable...

Entièrement satisfaite, le mezze impeccable et très copieux. service impeccable comme d'habitude, et mes amis étaient aussi très contents.

Suzanne
Beoordeeld op: 03/09/2019
Suzanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, lekkere en originele gerechten, vlott...

Gezellig, lekkere en originele gerechten, vlotte bediening.

Frank
Beoordeeld op: 02/09/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ambiance et service sympa, très bonne cuisine,...

Ambiance et service sympa, très bonne cuisine, excellents vins bio au rapport prix/qualité OK.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in