Beoordelingen van Les Potes En Toque

655 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
655 beoordelingen
datum score
Roger
Beoordeeld op: 02/03/2017
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très beau cadre, cuisine variée et service...

Très beau cadre, cuisine variée et service assidu, prix assez élevés

Thierry
Beoordeeld op: 27/02/2017
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Bonne ambiance - Bonne cuisine - Parfait !!...

Bonne ambiance - Bonne cuisine - Parfait !!

Monique
Beoordeeld op: 25/02/2017
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig en lekker restaurant. Heel vriendelijk...

Gezellig en lekker restaurant. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. En uniek voor Brussel: het personeel spreekt ook Nederlands.

Andrée
Beoordeeld op: 25/02/2017
Andrée beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre très chaleureux et agréable ,très bonne...

Cadre très chaleureux et agréable ,très bonne qualité des mets, très bon rapport qualité/prix tant pour les vins que pour les mets, service impeccable et personnel très accueillant.

Johan
Beoordeeld op: 23/02/2017
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

L'acqueul et le service sont très chaleureux....

L'acqueul et le service sont très chaleureux. Les plats (à la carte) sont bons et copieux. Merci et à bientôt! Johan de Boortmeerbeek.

Jacques
Beoordeeld op: 21/02/2017
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bonne qualité de nourriture , service et cadre...

Bonne qualité de nourriture , service et cadre mais prix( trop) élevés pour une brasserie.... Restau fréquenté en voisin ( rue adjacente!)

Aéroport
Beoordeeld op: 20/02/2017
Aéroport beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Convivial, très très bon qualité prix, service...

Convivial, très très bon qualité prix, service impeccable

Urbain
Beoordeeld op: 20/02/2017
Urbain beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

le bon " contact" et le rapport/qualité est...

le bon " contact" et le rapport/qualité est correct.

Vincent
Beoordeeld op: 20/02/2017
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon rapport qualité/prix. Je recommande...

Très bon rapport qualité/prix. Je recommande le plat Plancha de la mer et le saumon cuit sur peau. Personnel attentionné et présent. Par contre bruyant ce qui est dérangeant en fin de repas. Parking pas facile du tout. Les desserts sont faits maison ce qui est un vrai +

Berlinde
Beoordeeld op: 18/02/2017
Berlinde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader, vriendelijke en snelle bedienin...

Gezellig kader, vriendelijke en snelle bediening, lekkere lunch à €15 en de kaart ziet er ook aantrekkelijk uit: lekkere brasserie-keuken met typische gerechten "van bij ons". De Chablis wijn à €7 per glas was ook lekker, doch ik vind dit niet nogal duur voor een glaasje wijn... Opmerking: niet alle personeel spreekt Nederlands en sommigen zijn daar zeer categoriek in: "Je parle uniquement français", zonder zich daarvoor te verontschuldigen, maar kom, ik maak daar zo geen probleem van; ik ben wel volledig tweetalig en zodoende kan ik mijn Frans nog eens oefenen. Ga er zeker nog teruggaan, is zowel 's middags als 's avonds een aanrader!

datum score