Beoordelingen van Les Potes En Toque

649 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
649 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 20/10/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, vriendelijke, professionele maar...

Heel lekker, vriendelijke, professionele maar toch gemoedelijke bediening. Er werd rekening gehouden met mijn opmerking bij het online reserveren, nl. Geen tafel in het midden van de zaal. Crème brûlée was niet lauw maar koud.

Nathalie
Beoordeeld op: 19/10/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très beau cadre, personnel très aimable et...

Très beau cadre, personnel très aimable et excellent rapport/qualité prix!

Jacqueline
Beoordeeld op: 14/10/2019
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Accueil toujours sympa respect de la demande...

Accueil toujours sympa respect de la demande de réservation et repas savoureux

Jennifer
Beoordeeld op: 14/10/2019
Jennifer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Oui service top, personnels super gentil et...

Oui service top, personnels super gentil et polis, manger génial

placeholder
Rudi
Beoordeeld op: 13/10/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bien de l’accueil à l’assiette, le personn...

Très bien de l’accueil à l’assiette, le personnel est à l’écoute A recommander sans hésitation

Roger et Michèle
Beoordeeld op: 13/10/2019
Roger et Michèle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Accueil sympa et très bonne cuisine !...

Accueil sympa et très bonne cuisine !

Marie J.
Beoordeeld op: 13/10/2019
Marie J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

La qualité et la fraîcheur sont toujours prése...

La qualité et la fraîcheur sont toujours présentes ainsi que le personnel toujours très aimables.

Alain
Beoordeeld op: 12/10/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Agréable brasserie à recommander avec un servic...

Agréable brasserie à recommander avec un service professionnel et une carte variée qui suit les saisons. Les Plats sont goûteux, soignés et raffinés. Félicitations au chef !

jari
Beoordeeld op: 11/10/2019
jari beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

parfait! qualité des mets supérieure, service...

parfait! qualité des mets supérieure, service prompt, acceuil chaleureux

koen
Beoordeeld op: 11/10/2019
koen beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

goede prijs kwaliteit, lekkere wijn, goede...

goede prijs kwaliteit, lekkere wijn, goede kwaliteit eten wel te dicht bij elkaar, geen privacy, veel lawaai

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in