Beoordelingen van Les Potes En Toque

648 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
648 beoordelingen
datum score
Nathalie
Beoordeeld op: 19/10/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très beau cadre, personnel très aimable et...

Très beau cadre, personnel très aimable et excellent rapport/qualité prix!

Jacqueline
Beoordeeld op: 14/10/2019
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Accueil toujours sympa respect de la demande...

Accueil toujours sympa respect de la demande de réservation et repas savoureux

Jennifer
Beoordeeld op: 14/10/2019
Jennifer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Oui service top, personnels super gentil et...

Oui service top, personnels super gentil et polis, manger génial

placeholder
Rudi
Beoordeeld op: 13/10/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bien de l’accueil à l’assiette, le personn...

Très bien de l’accueil à l’assiette, le personnel est à l’écoute A recommander sans hésitation

Roger et Michèle
Beoordeeld op: 13/10/2019
Roger et Michèle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Accueil sympa et très bonne cuisine !...

Accueil sympa et très bonne cuisine !

LUDOVIC
Beoordeeld op: 03/10/2019
LUDOVIC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

tout était parfait : service, gentillesse,...

tout était parfait : service, gentillesse, rapidité, qualité du repas, vin excellent, ambiance de détente.

Christiane
Beoordeeld op: 02/10/2019
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Qualité des plats...

Qualité des plats

Christine
Beoordeeld op: 28/09/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellence dans l'assiette. Service de même....

Excellence dans l'assiette. Service de même.

ANNE
Beoordeeld op: 20/09/2019
ANNE beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Parce que tout a été irréprochable... Merci...

Parce que tout a été irréprochable... Merci

Dave
Beoordeeld op: 20/09/2019

top, comme toujours...

top, comme toujours

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in