Beoordelingen van Les Potes En Toque

576 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
576 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 14/07/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker, in een gezellig kader. Uitstekende...

Heel lekker, in een gezellig kader. Uitstekende service en vriendelijkheid personeel troef.

Vander Roost
Beoordeeld op: 14/07/2019
Vander Roost beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Parfait comme à chaque fois!!!! Pas pour rien...

Parfait comme à chaque fois!!!! Pas pour rien qu'on y revient le plus souvent possible...

placeholder
Rudi
Beoordeeld op: 13/07/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Restaurant bien évidemment satisfait prestation...

Restaurant bien évidemment satisfait prestation parfaite accueil service et cuisine impeccable On y retournera A recommander sans hésitation

Marylene
Beoordeeld op: 04/07/2019
Marylene beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous nous sommes régalés! Le service impeccable...

Nous nous sommes régalés! Le service impeccable. Patron et serveurs très sympathiques. Le cadre est magnifique. Nous pouvons aller manger dans ce resto les yeux fermés.

Margaux
Beoordeeld op: 29/06/2019
Margaux beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Bon service et tres bon manger...

Bon service et tres bon manger

Jacqueline
Beoordeeld op: 26/06/2019
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

la reservation par mail attentive service aimab...

la reservation par mail attentive service aimable et repas succulent.

Alexia
Beoordeeld op: 24/06/2019
Alexia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service, joli cadre, terrasse agréable...

Très bon service, joli cadre, terrasse agréable! Rien à dire, tout au top!

Yves
Beoordeeld op: 24/06/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bel endroit, de plus terrasse agréable, excelle...

Bel endroit, de plus terrasse agréable, excellente gastronomie et non négligeable personnel efficace, service et professionnel

Eduard
Beoordeeld op: 23/06/2019
Eduard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

aangenaam verrast , lekkere uitstekende gerecht...

aangenaam verrast , lekkere uitstekende gerechten , vriendelijke vlotte bediening in een gezellige sfeer

Minh thy Appel thaï
Beoordeeld op: 18/06/2019
Minh thy Appel thaï beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Délicieux et service impeccable. Félicitation...

Délicieux et service impeccable. Félicitation à l'équipe

datum score