Beoordelingen van Bruneau Restaurant Gastronomique

242 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.5
242 beoordelingen
datum score
Lutgarde J.Jacobs
Lutgarde J. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 27/08/2017

Alles was uitmuntend....

Alles was uitmuntend.

OlivierLamoral
Olivier beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 13/08/2017

Qualité irréprochable des ingrédients Générosi...

Qualité irréprochable des ingrédients Générosité de la cuisine Goûts simples et vrais Le meilleur rapport qualité-prix que je connaisse à Bruxelles

yves P.Pasleau
yves P. beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 19/06/2017

Très bon accueil, qualité des plats, carte...

Très bon accueil, qualité des plats, carte de vins exceptionnelle, service aimable, cadre agréable, chef présent...

florence v.
Datum restaurantbezoek: 11/09/2016

Super ......

Super ...

BertMarievoet
Datum restaurantbezoek: 01/08/2016

très faible rapport qualité/prix...

très faible rapport qualité/prix

MarcLeroy
Datum restaurantbezoek: 26/06/2016

Cuisine classique mais très fine dans un très...

Cuisine classique mais très fine dans un très beau cadre et avec un service attentif.

Marc N.
Datum restaurantbezoek: 21/06/2016

Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Excel...

Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Excellente keuken in een zeer geslaagd kader.

jobas
Datum restaurantbezoek: 06/06/2016

Mooi kader. Fijn ontvangst, ook in het nederlan...

Mooi kader. Fijn ontvangst, ook in het nederlands. Lekkere degustatiemenu met goede franse wijnen. De ganzenlever was uitstekend!

JacquelineGrégoire
Datum restaurantbezoek: 04/06/2016

Zeer goede service. Vriendelijk personeel....

Zeer goede service. Vriendelijk personeel. Het eten was uitstekend. Ik vind wel dat het kader wat vernieuwd zou moeten worden.

PaulLeuridan
Datum restaurantbezoek: 31/05/2016

Twee jaar geleden hadden we samen met onze...

Twee jaar geleden hadden we samen met onze zoon en schoondochter een heel goede lunch bij Bruneau. We dachten opnieuw dezelfde ervaring te hebben. Over de service : parking voor de deur, onthaal, bediening aan tafel, de inspanning om Nederlands te spreken, waren we erg tevreden. Over het eten waren we wel ontgoocheld. We misten originaliteit en hedendaagse klasse. De hapjes misten inspiratie en de gerechten bleken erg gewoon. Ik verwacht van een sterrenrestaurant veel meer.

datum score