Beoordelingen van Pane E Focaccia

42 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
42 beoordelingen
datum score
Joel
Beoordeeld op: 16/10/2020
Joel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Cuisine italienne authentique et de qualité....

Cuisine italienne authentique et de qualité.

Nathalie
Beoordeeld op: 11/09/2020

Lekker eten en steeds vriendelijk !...

Lekker eten en steeds vriendelijk !

Eddy
Beoordeeld op: 29/08/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellente cuisine, plat italien authentique...

Excellente cuisine, plat italien authentique service souriant.

Luc
Beoordeeld op: 24/07/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Heel lekkere, pure keuken....

Heel lekkere, pure keuken.

Carine
Beoordeeld op: 06/08/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le menu est toujours très bon et nous fait...

Le menu est toujours très bon et nous fait découvrir des saveurs différentes. Le personnel est très sympas égallement.

CDC Croissance
Beoordeeld op: 11/07/2019
CDC Croissance beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

excellente cuisine et très bon accueil...

excellente cuisine et très bon accueil

Thomas
Beoordeeld op: 11/06/2019
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Excellent food and super-friendly staff which...

Excellent food and super-friendly staff which was very accommodating towards our specific dietary restrictions.

Céline
Beoordeeld op: 11/12/2018
Céline beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Pâtes fraiches délicieuse et cadre sympathique,...

Pâtes fraiches délicieuse et cadre sympathique, très bon resto !

Vera C.
Beoordeeld op: 28/11/2018
Vera C. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Really Italian and Pugliese! :)...

Really Italian and Pugliese! :)

Christian
Beoordeeld op: 24/10/2018
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Bon rapport qualité-prix, mets simples et savou...

Bon rapport qualité-prix, mets simples et savoureux (menu du jour), vin maison très bien, service rapide et personnel convivial.

datum score