Beoordelingen van Pane E Focaccia

46 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
46 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 08/07/2021
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerlijk en authentiek Italiaans restaurant....

Eerlijk en authentiek Italiaans restaurant.

Nathalie
Beoordeeld op: 02/07/2021
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Zeer gezellig restaurantje en super vriendelijk...

Zeer gezellig restaurantje en super vriendelijke bediening! een echte aanrader!

Randolf
Beoordeeld op: 01/07/2021
Randolf beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours délicieux, excellent service...

Toujours délicieux, excellent service

Joëlle
Beoordeeld op: 13/06/2021
Joëlle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Repas excellent personnel super sympa...

Repas excellent personnel super sympa

Joel
Beoordeeld op: 16/10/2020
Joel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Cuisine italienne authentique et de qualité....

Cuisine italienne authentique et de qualité.

Nathalie
Beoordeeld op: 11/09/2020

Lekker eten en steeds vriendelijk !...

Lekker eten en steeds vriendelijk !

Eddy
Beoordeeld op: 29/08/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellente cuisine, plat italien authentique...

Excellente cuisine, plat italien authentique service souriant.

Luc
Beoordeeld op: 24/07/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Heel lekkere, pure keuken....

Heel lekkere, pure keuken.

carine
Beoordeeld op: 06/08/2019
carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le menu est toujours très bon et nous fait...

Le menu est toujours très bon et nous fait découvrir des saveurs différentes. Le personnel est très sympas égallement.

CDC Croissance
Beoordeeld op: 11/07/2019
CDC Croissance beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

excellente cuisine et très bon accueil...

excellente cuisine et très bon accueil

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan