Beoordelingen van Dionysos

284 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
284 beoordelingen
datum score
PAUL
Beoordeeld op: 05/09/2022
PAUL beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Excellent repas et personnel super gentil...

Excellent repas et personnel super gentil

Jacques
Beoordeeld op: 23/07/2022

Belle ambiance, bonne nourriture et service...

Belle ambiance, bonne nourriture et service impeccable.

Fernando
Beoordeeld op: 18/07/2022
Fernando beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excelente cuisine...

Excelente cuisine

Sandra
Beoordeeld op: 02/07/2022
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Personnel très agréable. Nourriture très bonne!...

Personnel très agréable. Nourriture très bonne! Et le petit plus, le chef vient demander si on a bien mangé. On y retournera!

Carlo
Beoordeeld op: 05/06/2022
Carlo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great restaurant with delicious and fresh food...

Great restaurant with delicious and fresh food according to traditional Greek dishes. Nice environment and kind staff. Highly recommended.

Myriam
Beoordeeld op: 04/06/2022
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Repas excellent. Personnel à l écoute et effic...

Repas excellent. Personnel à l écoute et efficace. Merci

Isa
Beoordeeld op: 29/05/2022

Très bon comme toujours. Mais Très cher....

Très bon comme toujours. Mais Très cher.

Annelies
Beoordeeld op: 27/05/2022
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijk eten en vriendelijke, flexibele bedien...

Heerlijk eten en vriendelijke, flexibele bediening!

Vincent
Beoordeeld op: 23/05/2022
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très satisfait, accueil, gentillesse et qualité...

Très satisfait, accueil, gentillesse et qualité du repas. Un très bon rapport qualité/prix pour ceux et celles qui aiment la cuisine Grecque.

Benjamin
Beoordeeld op: 22/05/2022
Benjamin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité service Nourriture excellente choix...

Qualité service Nourriture excellente choix sympathie prix

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan