Beoordelingen van La Khaima

112 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
112 beoordelingen
datum score
Mohamed
Beoordeeld op: 15/10/2019
Mohamed beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bien en général. Point négatif, la viande...

Très bien en général. Point négatif, la viande servie avec les couscous est sous forme de brochette. Un couscous doit être servi avec de vrais morceaux de viande et non des brochettes.

ERIC
Beoordeeld op: 14/10/2019

Le restaurant est seulement ouvert le soir...

Le restaurant est seulement ouvert le soir

Maryam
Beoordeeld op: 16/03/2019
Maryam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Service très lent Tajine d’agn Pas très bon...

Service très lent Tajine d’agn Pas très bon

Olga T.
Beoordeeld op: 16/03/2019
Olga T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super cadre et mention spéciale pour le méchoui...

Super cadre et mention spéciale pour le méchoui que j'ai découvert hier (viande tendre et savoureuse)

placeholder
Camille
Beoordeeld op: 20/02/2019
Camille beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme toujours, accueil parfait et sympathique....

Comme toujours, accueil parfait et sympathique. Le serveur est très gentil, attentif aux détails

Patrick
Beoordeeld op: 16/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Menu délicieux et patron très sympa . On y...

Menu délicieux et patron très sympa . On y reviendra !

Greg
Beoordeeld op: 15/02/2019
Greg beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

totally satisfied !...

totally satisfied !

Michèle D.
Beoordeeld op: 18/01/2019
Michèle D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Pour le plaisir du cadre...

Pour le plaisir du cadre

Hatice
Beoordeeld op: 10/01/2019
Hatice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Atmosphère typique tres beau Personnel agréable...

Atmosphère typique tres beau Personnel agréable sympa Repas délicieux A conseiller vivement Ca vaut le détour

Martine
Beoordeeld op: 16/12/2018
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Placés dans le couloir, en face des toilettes,...

Placés dans le couloir, en face des toilettes, avec une musique beaucoup trop présente et pas toujours agréable, décors de ce couloir beaucoup moins bien que le reste.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in