Beoordelingen van Les Rives Du Gange

189 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
189 beoordelingen
datum score
Sonia
Beoordeeld op: 19/08/2019
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

I am a vegetarian and I am really spoiled there...

I am a vegetarian and I am really spoiled there, every time !

Nadia
Beoordeeld op: 02/08/2019
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Quality of food is great....

Quality of food is great.

JP-Ch
Beoordeeld op: 20/07/2019
JP-Ch beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Welcome is good, food is good, wine is excellen...

Welcome is good, food is good, wine is excellent, deco is nice

Paulette
Beoordeeld op: 15/07/2019
Paulette beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

The food was very good, not too spicy for our...

The food was very good, not too spicy for our Belgian mouth !! Welcome and service quite OK. We will come again soon.

Françoise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: - 15% sur la carte
Beoordeeld op: 08/07/2019
Françoise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Délicieux de l'entrée jusqu'au dessert. Bonne...

Délicieux de l'entrée jusqu'au dessert. Bonne ambiance et personnel très agréable. Nous y avons passé une bonne soirée.

Sylvie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: - 15% sur la carte
Beoordeeld op: 12/06/2019
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Delicieux....

Delicieux.

gregory
Beoordeeld op: 03/03/2019
gregory beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil et un vrai rendez-vous gustati...

Très bon accueil et un vrai rendez-vous gustatif, Décoration vraiment très bien exécutée. Je conseil les lieux

Frédéric R.
Beoordeeld op: 21/02/2019
Frédéric R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Toujours super bon....

Toujours super bon.

Raymond
Beoordeeld op: 09/12/2018
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Nourriture délicieuse, dommage le service pas...

Nourriture délicieuse, dommage le service pas très affable

Gabrielle
Beoordeeld op: 02/11/2018
Gabrielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker eten. zeer aangename service. Een...

Zeer lekker eten. zeer aangename service. Een aanrader!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in