Beoordelingen van Thai Square Uccle

65 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
65 beoordelingen
datum score
hassan
Beoordeeld op: 29/09/2019

Bon raffiné et goûteux...les prix sont assez...

Bon raffiné et goûteux...les prix sont assez chers aussi

RENAUD
Beoordeeld op: 16/09/2019
RENAUD beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Un tres bon rapport qualité prix. Des spécialit...

Un tres bon rapport qualité prix. Des spécialités de qualité et bien servies. Tres bon service tres rapide!

Césarine
Beoordeeld op: 16/09/2019
Césarine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nous étions 12 et nous avons tous apprécié...

Nous étions 12 et nous avons tous apprécié l'acceuil et nos plats. Les nouilles sont parfaites! Nous ne regrettons pas!

Peter
Beoordeeld op: 16/09/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bon thaï....

Bon thaï.

Muriel
Beoordeeld op: 08/09/2019
Muriel beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Plats savoureux beaucoup de choix et personnel...

Plats savoureux beaucoup de choix et personnel trés gentil Muriel

Christian
Beoordeeld op: 08/09/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Petite adresse sympa pour un repas thaï copieux...

Petite adresse sympa pour un repas thaï copieux et délicieux

Bertrand
Beoordeeld op: 17/08/2019
Bertrand beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

La nourriture...

La nourriture

guy
Beoordeeld op: 12/08/2019
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon repas, très bon service et très rapide...

Très bon repas, très bon service et très rapide

Jean-philippe
Beoordeeld op: 02/08/2019
Jean-philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bonne découverte...

Bonne découverte

Joffrey
Beoordeeld op: 27/07/2019
Joffrey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service rapide, plats de qualité et très bien...

Service rapide, plats de qualité et très bien présentés, cadre agréable

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in