Beoordelingen van Blue Elephant - L'elephant Bleu

789 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
789 beoordelingen
datum score
dorina
Beoordeeld op: 17/05/2019
dorina beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

the ladies get upset with you if you change...

the ladies get upset with you if you change your idea or not ready with your order. And it is slightly expensive for amount of food offered.

eliane
Beoordeeld op: 16/05/2019
eliane beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

bonjour, tout est delicieux avec ces saveurs...

bonjour, tout est delicieux avec ces saveurs et épices incroyables, merci

Christine
Beoordeeld op: 13/05/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Très satisfaite du repas et service, dommage...

Très satisfaite du repas et service, dommage que l'on ne reçois plus d'orchidée a la sortie Repas anniversaire

Eleni
Beoordeeld op: 13/05/2019
Eleni beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Accueil sympathique Entrées et plats vraiment...

Accueil sympathique Entrées et plats vraiment parfait Merci

patrick
Beoordeeld op: 13/05/2019
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Qualité et diversité culinaire...

Qualité et diversité culinaire

Romualdo
Beoordeeld op: 11/05/2019
Romualdo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Good food...

Good food

Sylviane
Beoordeeld op: 06/05/2019
Sylviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Personnel très gentil .Dommage pour la présenta...

Personnel très gentil .Dommage pour la présentation en jeans et basket plutôt que les costumes traditionnels d'avant.Le buffet du brunch était bon...mais froid et il nous a semblé avoir moins de choix qu'autrefois.

placeholder
Jerome
Beoordeeld op: 02/05/2019
Jerome beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

I hadn't been there for a while and the place...

I hadn't been there for a while and the place is still amazing. Food and service were excellent!

placeholder
betty
Beoordeeld op: 22/04/2019
betty beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service très sympathique, buffets à la hauteur...

Service très sympathique, buffets à la hauteur de nos espérances.

johan
Beoordeeld op: 22/04/2019
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

standard thai food; buffet style and dried...

standard thai food; buffet style and dried out satay saw a lot of people that liked quantity not quality service average wine list poor

datum score