Beoordelingen van La Cite Du Dragon - Brussels

758 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
758 beoordelingen
datum score
Josiane
Beoordeeld op: 18/10/2021
Josiane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Les plats sont toujours de qualité. Bonne ambia...

Les plats sont toujours de qualité. Bonne ambiance, beau décor.

MARTINE
Beoordeeld op: 17/10/2021
MARTINE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Covid pass properly checked, excellent food...

Covid pass properly checked, excellent food à la carte, easy parking, service could have been a little quicker, but overall positive experience - we will come back - Thank you for the evening

Vanessa
Beoordeeld op: 17/10/2021

Très...

Très

Michel
Beoordeeld op: 04/10/2021
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service à table et repas de qualité !...

Très bon service à table et repas de qualité !

Dimitrio
Beoordeeld op: 24/09/2021
Dimitrio beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

accueil sympa et très bonne cuisine...

accueil sympa et très bonne cuisine

Térésa
Beoordeeld op: 19/09/2021
Térésa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

La serveuse étais très aimable, prête à nous...

La serveuse étais très aimable, prête à nous faire plaisir. (Par contre, ce n'était pas le cas du personnel à la caisse…dommage)

Jonathan
Beoordeeld op: 11/09/2021
Jonathan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

On a bien mangé et le décor était vraiment...

On a bien mangé et le décor était vraiment beau . La serveuse qui nous a servis vraiment rien à dire elle était impeccable

stéphanie
Beoordeeld op: 08/09/2021
stéphanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

très agréable et délicieux !...

très agréable et délicieux !

Beatriz
Beoordeeld op: 06/09/2021
Beatriz beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Service was great and the big open-air terrace...

Service was great and the big open-air terrace is a plus in this Covid period.

Vincent
Beoordeeld op: 27/08/2021
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service impeccable , gentil et très disponible,...

Service impeccable , gentil et très disponible, Le cadre est aégrable, et le buffet très satisfaisant

datum score