Beoordelingen van La Cite Du Dragon - Brussels

637 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
637 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 15/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service...

Très bon service

Giovanni
Beoordeeld op: 15/02/2020
Giovanni beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon service, agréable Vous mavez permis de...

Bon service, agréable Vous mavez permis de lever mes jambes sur une chaise Et les plats étaient super bon La présentation des plats à changé et cetait super beau

michel
Beoordeeld op: 05/02/2020
michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

service...

service

nancy
Beoordeeld op: 03/02/2020
nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel aimable, accueillant et repas TB....

Personnel aimable, accueillant et repas TB.

Thanh
Beoordeeld op: 26/01/2020
Thanh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Le service était très bien, dommage que l'on...

Le service était très bien, dommage que l'on ait réservé trop tard, il n'y avait plus de tables disponibles en bas.

William
Beoordeeld op: 26/01/2020
William beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil, service impeccable, nourritur...

Très bon accueil, service impeccable, nourriture de très grande qualité

FOGLI
Beoordeeld op: 26/01/2020
FOGLI beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Parking ; très beau cadre ; nourriture variée...

Parking ; très beau cadre ; nourriture variée , abondante et de qualité ; personnel présent , poli et attentionné . Seul bémol : accès insuffisant au jardin pour le feu d'artifice . Beaucoup de clients étaient agglutinés derrière la porte d'accès au jardin et n'avaient qu'une vue très partielle du feu d'artifice .

londers
Beoordeeld op: 26/01/2020
londers beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kiezen regelmatig voor een. aziatisch restau...

We kiezen regelmatig voor een. aziatisch restaurant. Cité du Dragon heeft voor elk wat wils. Ik richt mijn keuze meer bepaald op de gevarieërde vegetarische schotels. Mooi aanbod. Een M /V bediening zou aangenamer zijn. Meertaligheid faalt. Fijne animatie voor het Chinees Nieuwjaar. Tot nog eens.

marie
Beoordeeld op: 19/01/2020
marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Réservé à 21h plus de choix de plat au buffet...

Réservé à 21h plus de choix de plat au buffet et plus de dessert On aurait pu nous signaler de prendre à la carte !!!

Christophe
Beoordeeld op: 15/01/2020
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

C'est un lieu zen et magique, présence d'une...

C'est un lieu zen et magique, présence d'une équipe formidable, aux petits soins. On reviendra sûrement !

datum score