Beoordelingen van La Cite Du Dragon - Brussels

639 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
639 beoordelingen
datum score
Hélène
Beoordeeld op: 22/02/2020
Hélène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Service très sympathique, le serveur a pris...

Service très sympathique, le serveur a pris le temps de nous expliquer chaque plat, il était très aimable et naturel. La nourriture était très bonne, assaisonnement nickel, portions idéales. Bref... nous avons passé un très bon moment !

Steven
Beoordeeld op: 18/02/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijk personeel, geweldig interieur,...

Vriendelijk personeel, geweldig interieur, prachtige tuin. Ruim buffet maar de hoofdschotels waren lauw tot vrijwel echt koud. Bij een opmerking kregen we "dat is normaal bij een buffet...", wel, daar betaalt geen mens voor. 98 euro voor1 keer, jammer van de Valentijndiner die leuk had moeten zijn. Verder duurt het heel lang voor bestelde dranken bediend worden. Gelukkig geen all-in genomen. Gemiste kans voor één van de mooiste zaken.

Marc
Beoordeeld op: 15/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service...

Très bon service

Giovanni
Beoordeeld op: 15/02/2020
Giovanni beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon service, agréable Vous mavez permis de...

Bon service, agréable Vous mavez permis de lever mes jambes sur une chaise Et les plats étaient super bon La présentation des plats à changé et cetait super beau

michel
Beoordeeld op: 05/02/2020
michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

service...

service

nancy
Beoordeeld op: 03/02/2020
nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel aimable, accueillant et repas TB....

Personnel aimable, accueillant et repas TB.

Thanh
Beoordeeld op: 26/01/2020
Thanh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Le service était très bien, dommage que l'on...

Le service était très bien, dommage que l'on ait réservé trop tard, il n'y avait plus de tables disponibles en bas.

William
Beoordeeld op: 26/01/2020
William beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil, service impeccable, nourritur...

Très bon accueil, service impeccable, nourriture de très grande qualité

Antonio
Beoordeeld op: 26/01/2020
Antonio beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Parking ; très beau cadre ; nourriture variée...

Parking ; très beau cadre ; nourriture variée , abondante et de qualité ; personnel présent , poli et attentionné . Seul bémol : accès insuffisant au jardin pour le feu d'artifice . Beaucoup de clients étaient agglutinés derrière la porte d'accès au jardin et n'avaient qu'une vue très partielle du feu d'artifice .

londers
Beoordeeld op: 26/01/2020
londers beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kiezen regelmatig voor een. aziatisch restau...

We kiezen regelmatig voor een. aziatisch restaurant. Cité du Dragon heeft voor elk wat wils. Ik richt mijn keuze meer bepaald op de gevarieërde vegetarische schotels. Mooi aanbod. Een M /V bediening zou aangenamer zijn. Meertaligheid faalt. Fijne animatie voor het Chinees Nieuwjaar. Tot nog eens.

datum score