Beoordelingen van La Cite Du Dragon - Brussels

698 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
698 beoordelingen
datum score
Caroline
Beoordeeld op: 21/09/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Le jardin est magnifique, mon plat était réelle...

Le jardin est magnifique, mon plat était réellement délicieux (tofu aux aubergines), et le service efficace et sympathique

Vera
Beoordeeld op: 20/09/2020
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Endroit magnifique, accueil parfait....

Endroit magnifique, accueil parfait.

Alain
Beoordeeld op: 20/09/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Belle endroit...

Belle endroit

Amber
Beoordeeld op: 18/09/2020
Amber beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Restaurant kwam niet overeen met verwachtingen...

Restaurant kwam niet overeen met verwachtingen qua sfeer. Het restaurant is sterk verouderd. Wij wilden buiten eten maar er werd zeer harde muziek gespeeld naast de tuin. Zodanig dat we elkaar niet konden verstaan. Wij hebben besloten niet te blijven.

Emmanuelle
Beoordeeld op: 17/09/2020
Emmanuelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Buffet moyen, terminé à 21h30. Hygiène générale...

Buffet moyen, terminé à 21h30. Hygiène générale moyenne. Serveur très gentil. L'endroit a perdu de son prestige, a besoin d'un coup de neuf. Seul le jardin tient la route.

Mildred
Beoordeeld op: 15/09/2020
Mildred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Beau cadre, nourriture bonne mais le buffet...

Beau cadre, nourriture bonne mais le buffet avec les pinces prises par tout le monde rappel une vie d'avant qui n'est malheureusement plus possible...

Teresa
Beoordeeld op: 13/09/2020
Teresa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Very. Satisfied...

Very. Satisfied

Paul
Beoordeeld op: 13/09/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

De verwachtingen waren hoog maar het resultaat...

De verwachtingen waren hoog maar het resultaat was pover. Onpersoonlijke bediening. Veel te druk. Het eten was niet slecht maar wij komen nooit meer terug. !

Peter
Beoordeeld op: 09/09/2020

bon accueil, bon service et bon plat...

bon accueil, bon service et bon plat

Pavel
Beoordeeld op: 07/09/2020
Pavel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Un choix extrêmement varié de plats de qualité...

Un choix extrêmement varié de plats de qualité (je parle ici du lunch-buffet à volonté le dimanche).

datum score