Beoordelingen van La Mamma

308 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
308 beoordelingen
datum score
Heidi
Beoordeeld op: 15/07/2019
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

C'était juste parfait: nourriture délicieuse,...

C'était juste parfait: nourriture délicieuse, très bien conseillé aussi bien au niveau des vins qu'au niveau des plats! On a passé un super moment!

Jose
Beoordeeld op: 27/06/2019
Jose beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Very pleasing evening, with great food and...

Very pleasing evening, with great food and company.

Laurence
Beoordeeld op: 24/06/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

accueil ok cuisine tjrs aussi savoureuse rappo...

accueil ok cuisine tjrs aussi savoureuse rapport qualité/prix au top rien à dire - une adresse à recommander

Bertine
Beoordeeld op: 22/06/2019
Bertine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

qualité de la nouriture....

qualité de la nouriture.

Kathy
Beoordeeld op: 22/06/2019
Kathy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker eten. Goede sfeer en bediening....

Zeer lekker eten. Goede sfeer en bediening.

Jose
Beoordeeld op: 21/06/2019
Jose beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Great, amazing food and very good service....

Great, amazing food and very good service. Thank you!

Christina
Beoordeeld op: 20/06/2019
Christina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Loved it, as always. It’s my favourite restaura...

Loved it, as always. It’s my favourite restaurant in Brussels. Best pasta ever, can only recommend it.

Anne-Catherine
Beoordeeld op: 15/06/2019
Anne-Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellent repas, produits frais et saveurs...

Excellent repas, produits frais et saveurs incomparables, service au top alors qu’il y avait du monde. On reviendra!

Philippe
Beoordeeld op: 12/06/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Valeur sûre...

Valeur sûre

Violette
Beoordeeld op: 06/06/2019
Violette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous apprécions beaucoup la qualité des plats,...

Nous apprécions beaucoup la qualité des plats, des vins et du service!

datum score