Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag - Woensdag -zaterdagmiddag tot 17.30 UUR
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
5.7 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Lieve
Beoordeeld op: 25/06/2017

maandmenu

Een ontgoocheling. De garnaalkroketten en scampis waren veel te hard gebakken. Je proefde alleen maar de korst. De peterselie was aangebrand en had een walgelijke smaak. Bij het uitgedroogde kabeljauwhaasje hebben we geen puree gekregen, te zout en korst. Alleen de desserts waren goed, maar werden niet gelijktijdig geserveerd.

placeholder
Tineke
Beoordeeld op: onbekend

Slechtste verjaardagsetentje ooit

Voorgerecht was nét op, borden stonden nog op de tafel, en daar stonden ze al met het hoofdgerecht. Onze opmerking dat we nog maar pas klaar waren met het voorgerecht was blijkbaar zonder effect, alles werd gewoon op de tafel gezet zonder uitleg. Mijn 'kabeljauwhaasje met kreeftenroomsaus en garnalen' was gortdroog/ongekruid/overbakken en bovendien met mosterdsaus ipv kreeftenroomsaus. Eerste bezoek aan den Dries, maar ineens ook het laatste, dit is gewoon frappant. Om 19u gereserveerd, aperitief, voorgerecht en hoofdgerecht gehad, en om 20u zaten we al weer in de auto. Gelukkig hadden we geen dessert besteld, en hebben we mijn verjaardag in een andere zaak kunnen afsluiten met een rustig en lekker dessertje.

Paul
Beoordeeld op: onbekend

Héél vriendelijk en gedienstig personeel. Uitst...

Héél vriendelijk en gedienstig personeel. Uitstekende keuken. Vooral het maandmenu scoort bij ons héél hoog! Doe zo voort, lieve mensen!

K.
Beoordeeld op: onbekend

Leuke kaart met verrassende gerechten. Lekker...

Leuke kaart met verrassende gerechten. Lekker eten. Personeel mag iets professioneler zijn.

Alle beoordelingen van dit restaurant