Beoordelingen van Sabor

21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
21 beoordelingen
datum score
Marianne
Beoordeeld op: 15/09/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Net zoals de vorige keren weer super lekker...

Net zoals de vorige keren weer super lekker gegeten!

Roger
Beoordeeld op: 06/09/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Correcte bediening, verfijnde en originele...

Correcte bediening, verfijnde en originele keuken, goede prijs-kwaliteit! Misschien wat meer wijnen per glas ?

Marianne
Beoordeeld op: 25/08/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn tevreden over Sabor omdat het eten...

We zijn tevreden over Sabor omdat het eten altijd lekker is met zeer vriendelijke bediening!!

Marianne
Beoordeeld op: 05/08/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben lekker gegeten op het gezellige terra...

We hebben lekker gegeten op het gezellige terras!

Edgard
Beoordeeld op: 02/08/2019
Edgard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

aangenaam zitten (buiten), ongedwongen sfeer,...

aangenaam zitten (buiten), ongedwongen sfeer, zeer correcte prijs/kwaliteitsverhouding

Marianne
Beoordeeld op: 22/07/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een toprestaurant, lekker eten en vriendelijke...

Een toprestaurant, lekker eten en vriendelijke bediening!!

Marianne
Beoordeeld op: 24/06/2019
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was wederom heel lekker. Vriendelijke...

Het eten was wederom heel lekker. Vriendelijke bediening!!

Beoordeeld op: 13/06/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

de klantjes waren heel tevreden - bedankt!...

de klantjes waren heel tevreden - bedankt!

Rudi
Beoordeeld op: 06/06/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig kunnen tafelen met de vrienden, onder...

gezellig kunnen tafelen met de vrienden, onder het genot van een (h)eerlijke maaltijd, met aangepaste wijnen.

Theo
Beoordeeld op: 02/06/2019
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten en bediening top !...

Zeer lekker eten en bediening top !

datum score