Beoordelingen van In Den Witten Doorn

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
60 beoordelingen
datum score
Veerle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, verse ingrediënten. Vriendelijke...

Lekker eten, verse ingrediënten. Vriendelijke bediening, aangepast biertje. zeker voor herhaling

Trees
Beoordeeld op: 13/10/2019
Trees beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten,gezellig zitten en vriendelijke...

Lekker eten,gezellig zitten en vriendelijke bediening

Jacques
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Op basis van de aanbieding correcte prijs/kwali...

Op basis van de aanbieding correcte prijs/kwaliteit, zeker als je er een aperitief en wat wijn bij neemt. Correcte porties en lekker bereid. Wel wat gedateerd interieur.

Phil
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 07/10/2019
Phil beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en heel lekker eten!...

Vriendelijke ontvangst en heel lekker eten!

Romain
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 07/10/2019
Romain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere lunch en vlotte bediening in een mooi...

Lekkere lunch en vlotte bediening in een mooi kader, dat perfect past bij het oude gebouw. Zeker een aanrader

Karien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
Karien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Gezell...

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Gezellig interieur Voorgerecht heel lekker, maar misschien meer voor de zomer. Lekkere hoofdschotel. Dessert kon iets beter (vb peertje warm net jus)

GEERT
Beoordeeld op: 11/08/2019
GEERT beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Beperkte kaart maar daardoor verse producten. G...

Beperkte kaart maar daardoor verse producten. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Rustig en aangenaam kader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lynn
Beoordeeld op: 21/07/2019
Lynn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De mosselen waren lekker en meer dan voldoende!...

De mosselen waren lekker en meer dan voldoende! Huiswijn was lekker.

Karel D.
Beoordeeld op: 12/03/2019
Karel D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Klantvriendeljk en lekker eten. Meer moet dat...

Klantvriendeljk en lekker eten. Meer moet dat niet zijn !

Jan
Beoordeeld op: 11/12/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is altijd gezellig binnenkomen bij Ina...

Het is altijd gezellig binnenkomen bij Ina en Jeffrey.Het eten is altijd subliem lekker

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in