Beoordelingen van 't Stoofpotje Ii

83 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
83 beoordelingen
datum score
KATELIJNE
Beoordeeld op: 14/01/2019
KATELIJNE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden op voorhand gereserveerd. Te weinig...

We hadden op voorhand gereserveerd. Te weinig personeel, waardoor de wachttijden veel te lang waren, tot 1u voor een aperitief en tot 2,5 uur voor 1 gerecht.

Nancy
Beoordeeld op: 16/10/2017
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Er waren slechts 2 tafels bezet waardoor het...

Er waren slechts 2 tafels bezet waardoor het ongezellig was, eten was niet speciaal (mij gegrilde scampi's waren koud en niets gekruid ). Het personeel kon niet lachen.

Barbara
Beoordeeld op: 02/09/2017
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goeie service, zeer betaalbaar...

lekker eten, goeie service, zeer betaalbaar

Filip
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Digestif ou liqueur offert
Beoordeeld op: 09/10/2018
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening, goede prijs-kwal...

Lekker eten, vlotte bediening, goede prijs-kwaliteit verhouding

Luc V.
Beoordeeld op: 26/06/2017
Luc V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig, vriendelijke bediening, dranken in...

Gezellig, vriendelijke bediening, dranken in orde, prijs kwaliteit OK

Bart
Beoordeeld op: 02/03/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, betaalbaar en vriendelijk !...

Lekker, betaalbaar en vriendelijk !

Philippe
Beoordeeld op: 09/02/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Klantvriendelijkheid, heerlijk dagschotel aan...

Klantvriendelijkheid, heerlijk dagschotel aan zeer democratische prijs, goed gelegen met parkeerplaatsen in directe omgeving

Ann
Beoordeeld op: 02/03/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten voor een juiste prijs...

Lekker eten voor een juiste prijs

Annick
Beoordeeld op: 19/02/2018
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

He eten was heel lekker, we zijn met 7 gaan...

He eten was heel lekker, we zijn met 7 gaan eten en iedereen was tevreden. De wachttijd was wel wat lang.

Marina
Beoordeeld op: 03/03/2017
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten....

Lekker eten.

datum score