Beoordelingen van Il Ricordo

138 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
138 beoordelingen
datum score
eddy
Beoordeeld op: 20/04/2019
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit... zoals altijd...

Goede kwaliteit... zoals altijd

Anniek D.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Anniek D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke en correcte bediening en ook lekke...

Vriendelijke en correcte bediening en ook lekker eten.

Van Heule D.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Van Heule D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk - goede/efficiënte service - zeer...

Vriendelijk - goede/efficiënte service - zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Charlotte
Beoordeeld op: 14/04/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De lekkerste pizza's van de streek!...

De lekkerste pizza's van de streek!

gino s.
Beoordeeld op: 14/04/2019
gino s. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was echt heel lekker en heel verzorgd...

Het eten was echt heel lekker en heel verzorgd opgediend,we keren zeker nog terug.Het wijntje,de koffie perfect en een vriendelijke bediening,iets om zeker terug te doen!!

Angelik
Beoordeeld op: 14/04/2019
Angelik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten, gezellige...

Vriendelijke bediening, lekker eten, gezellige sfeer. Alleen jammer van de koude wind die we telkens voelden als de deur open ging.

Andy
Beoordeeld op: 01/04/2019
Andy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Kwaliteit van de gerech...

Vriendelijke bediening. Kwaliteit van de gerechten top !!!!

Dolores
Beoordeeld op: 30/03/2019
Dolores beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren een 20 minuutjes later dan verwacht...

We waren een 20 minuutjes later dan verwacht . Heb ze verwittigd was ok hebben lekker gegeten . Voor herhaling vatbaar.

Inge
Beoordeeld op: 24/03/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk,vlot en lekker...

Vriendelijk,vlot en lekker

Christine
Beoordeeld op: 18/03/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlotte bediening ! Lekker eten ! Gezellig inter...

Vlotte bediening ! Lekker eten ! Gezellig interieur Gerechten waren ook mooi gepresenteerd. We komen zeker terug !

datum score