Beoordelingen van Il Ricordo

143 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
143 beoordelingen
datum score
Danielle
Beoordeeld op: 13/05/2019
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening. Prijs-kwal...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit IK

Geert V.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Geert V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, proper En zeer lekker...

Vriendelijk personeel, proper En zeer lekker van eten

Eliane
Beoordeeld op: 11/05/2019
Eliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten, en de...

Vriendelijke bediening, lekker eten, en de locatie en inrichting is top

Hein
Beoordeeld op: 05/05/2019
Hein beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, in een mooi kader. Vlotte en...

Lekker gegeten, in een mooi kader. Vlotte en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit in orde.

Thierry
Beoordeeld op: 24/04/2019
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat ik daar altijd goed ontvangen en bediend...

Omdat ik daar altijd goed ontvangen en bediend wordt, zelfs als ik alleen ga. Het eten is er sowieso altijd lekker, en ik heb altijd een goed gevoel als ik terug buiten kom

eddy
Beoordeeld op: 20/04/2019
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit... zoals altijd...

Goede kwaliteit... zoals altijd

Anniek D.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Anniek D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke en correcte bediening en ook lekke...

Vriendelijke en correcte bediening en ook lekker eten.

Danielle
Beoordeeld op: 15/04/2019
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk - goede/efficiënte service - zeer...

Vriendelijk - goede/efficiënte service - zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Charlotte
Beoordeeld op: 14/04/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De lekkerste pizza's van de streek!...

De lekkerste pizza's van de streek!

gino s.
Beoordeeld op: 14/04/2019
gino s. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was echt heel lekker en heel verzorgd...

Het eten was echt heel lekker en heel verzorgd opgediend,we keren zeker nog terug.Het wijntje,de koffie perfect en een vriendelijke bediening,iets om zeker terug te doen!!

datum score