Beoordelingen van De Heeren Van Liedekercke

21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
21 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: onbekend

Te Mijden...

Vrijdagavond voor een snelle hap naar het terras van De Heeren. Je weet hoe dat gaat, te warm om zelf te koken, enz. Het eten was niet bijzonder, de wachttijd was lang en de bediening bijzonder onbeschoft. Kortom, een perfecte combinatie om er voortaan weg te blijven

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Bierrestaurant voor als je tijd hebt...

Al enkele malen gaan eten met vrienden, doch dit moet je doen als je echt tijd hebt. De bediening ging heel traag (het restaurant zat wel overvol) en ondanks dat we de menu genomen hadden met aangepaste bieren, kregen we de bieren pas een half uur na de gerechten... dat was spijtig natuurlijk. Echt vriendelijk was de bediening ook niet, maar dat was mss door de stress. De gerechten op zich waren wel heel lekker...

Helmut
Beoordeeld op: onbekend

Wildmenu

Wildmenu gegeten. Heel lekker en verzorgd, lekkere aangepaste bieren bij de gerechten (zelfs Orval gedronken), wel vrij prijzig.

Bruffaerts
Beoordeeld op: onbekend

Ontgoochelend! We hebben verschrikkelijk lang...

Ontgoochelend! We hebben verschrikkelijk lang moeten wachten (van 18u tot 22u30) - en wij niet alleen. Net alsof iedereen op mekaar moest wachten voor voorgerecht en hoofdschotel. We hebben zelfs geen dessert genomenuit angst nog eens 3 kwartier te moeten wachten. Prijs/kwaliteit vond ik het eten wel duur voor een gewoon correct gerecht. Misschien was de kok ziek geworden of ging er iets anders fout in de keuken. Maar wel hele goeie marketing en super vriendelijke bediening.

placeholder
Darry
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker en gezellig Bierrestaurant, een...

Zeer lekker en gezellig Bierrestaurant, een uitstekende bediening zeker een bezoekje waard. Van amuse tot de crumble met rabarber perfect bereid.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

heerlijk gegeten, combinaties bier - eten heel...

heerlijk gegeten, combinaties bier - eten heel goed geslaagd, soms wat druk.

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Brasseriekeuken op basis van biergerechten....

Brasseriekeuken op basis van biergerechten. Lange wachttijden. Voor bierliefhebbers.

Ingrid
Beoordeeld op: onbekend

Originele gerechten met bier. De bediening...

Originele gerechten met bier. De bediening is heel vriendelijk maar je moet wel veel geduld hebben. Misschien i.p.v. 2 soorten bier per gerecht het op 1 houden en de porties wat groter maken want die worden nu wel heel erg klein.

Veerle
Beoordeeld op: onbekend

een echte aanrader, originele kaart, smakelijk...

een echte aanrader, originele kaart, smakelijk eten, goede bediening

lieve
Beoordeeld op: onbekend

Keuken op basis van bier. Echt een proeverij...

Keuken op basis van bier. Echt een proeverij om via heerlijke gerechten met originele combinaties minder gekende biertjes te degusteren. Een waar genot voor zowel de gourmet als de bierliefhebber. Uitstekende begeleiding van het personeel, ontzettend vriendelijk en enthousiast. Voor niet bierliefhebbers zelfde proeverij met wijn. Zeker aanrader qua prijs/kwaliteit. Gezellig in familieverband, leuk ook voor collega's of vrienden. Zoals bij alle restaurantbezoeken best een Bob(bette) voorzien maar voor wie zich aan het menu houdt valt het echt mee. Voor de prijs van een boete kan je beter eens zelf voor Bob spelen, het menu wisselt elke maand, en de prijs van bruiswater is correct.

datum score