Beoordelingen van D' Oude Pomp

37 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
37 beoordelingen
datum score
Gerard
Beoordeeld op: 12/08/2019
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en vlotte bediening, goede keuken,...

Vriendelijke en vlotte bediening, goede keuken, uitgebreide keuze aan gerechten voor een democratische prijs.

Toon
Beoordeeld op: 09/08/2019
Toon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tevreden wegens gezellig buitenterras. Eten...

Tevreden wegens gezellig buitenterras. Eten zeker niet slecht maar ik heb toch de indruk dat de prijzen (onlangs?) verhoogd zijn: 30 euro voor 2 tomaten-met-garnaal en frietjes is niet zo goedkoop. Tomaten waren ook niet gepeld en waren onvoldoende uitgehold.

jozef
Beoordeeld op: 29/07/2019
jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

eigenlijk een beetje teleurgesteld, daar we...

eigenlijk een beetje teleurgesteld, daar we gingen om een portie mosselen,want die zijn daar altijd zeer lekker!! GEEN MOSSELEN,geen noorsevisschotel,geen paling in 't groen.We hebben toen zeetong gekozen: deze was zeer lekker,goed gebakken,lekkere frietjes! teleurstelling was beetje goedgemaakt ! volgende keer Mosselen!!

Toon
Beoordeeld op: 18/07/2019
Toon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit/verhouding zit goed. Ze kijken...

Prijs kwaliteit/verhouding zit goed. Ze kijken je hier ook niet buiten als het sluitingsuur nadert. Rustige binnenplaats ook.

Sprimont
Beoordeeld op: 30/06/2019

Aangenaam kader en bediening lekker gegeten...

Aangenaam kader en bediening lekker gegeten

Hedwig C.
Beoordeeld op: 04/05/2019
Hedwig C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vrindelijke bediening en zeer lekker top...

Vrindelijke bediening en zeer lekker top

Herman S.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Herman S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was 'af'. Lekker, gezellig, proper. Zeker...

Het was 'af'. Lekker, gezellig, proper. Zeker voor herhaling vatbaar, aan te bevelen !

Pieter D.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Pieter D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke uitbaters en lekker eten...

Vriendelijke uitbaters en lekker eten

Guy B.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Guy B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij komen er af en toe. Het eten is steeds...

Wij komen er af en toe. Het eten is steeds ok zeker de suggesties .

datum score