Beoordelingen van Huize Geertrui

46 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
46 beoordelingen
datum score
Eddy
Beoordeeld op: 09/07/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, lekker en vriendelijk personeel...

Gezellig, lekker en vriendelijk personeel

Marius M.
Beoordeeld op: 07/05/2018
Marius M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten - zeer vriendelijke bediening - mooi...

Goed eten - zeer vriendelijke bediening - mooi terras

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 12/03/2018
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

gewoon tevreden over alles i...

gewoon tevreden over alles i

Bart D.
Beoordeeld op: 05/11/2017
Bart D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening, gastronomisch eten...

Vriendelijke bediening, gastronomisch eten in een mooie omgeving

Bart D.
Beoordeeld op: 22/09/2017
Bart D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Steeds lekker eten, mooi geserveerd en vriendel...

Steeds lekker eten, mooi geserveerd en vriendelijke bediening.

placeholder
Marianne
Beoordeeld op: 22/07/2017
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een gezellig terras, maar ook binnen is het...

Een gezellig terras, maar ook binnen is het aangenaam om zitten, een heel vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.......wij kijken al uit naar de BBQ! De Paëlla was Super en de dranken waren ook in orde! 1 opmerkingetje (dat heb ik bij vorige bezoeken ook al opgemerkt) het sanitair zou beter kunnen. Niet dat de wc vuil is maar wel heel slordig (door de klanten zelf natuurlijk) en dit zou tussendoor wel eens moeten nagekeken worden.(een beleefd briefje met de vraag om alles netjes achter te laten zouden ze ook kunnen omhoog hangen) Eveneens het aanvullen van wc-papier zou sneller moeten gebeuren zodat klanten het niet moeten komen vragen in de zaak . Deze opmerking komt enkel de zaak ten goede en is geen verwijt maar een tip!

Agnes H.
Beoordeeld op: 09/07/2017
Agnes H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn er al frequent gaan eten en iedere...

We zijn er al frequent gaan eten en iedere keer worden we vriendelijk onthaald en is het eten zeer lekker. Aangename sfeer zonder capsones.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 20/04/2017
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

alles is OK !...

alles is OK !

Kathleen
Beoordeeld op: 26/02/2017
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eenvoudig geserveerd, aanwezigheid van een...

Eenvoudig geserveerd, aanwezigheid van een 'vergeten groente' en super lekkere combinatie maakten het geheel fantastisch. Het dessert was een smakenbom en de versheid van alle producten zijn absoluut een meerwaarde! De bediening is heel professioneel en de vriendelijkheid was naturel! Kortom, wij zullen zeker terugkeren naar Huize Geertrui in het prachtige Vlassenbroek.

Heidi
Beoordeeld op: 30/01/2017
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer kindvriedelijk, lekkere suggesties, persoo...

zeer kindvriedelijk, lekkere suggesties, persoonlijke benadering

datum score