Beoordelingen van Corboo

4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
4 beoordelingen
datum score
placeholder
Griet
Beoordeeld op: onbekend
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere kwaliteits volle producten, vriendelijk...

een zeer fijne keuken met volle smaken, prijs kwaliteit zeer correct, gezellig interieur en vriendelijke bediening

frank
Beoordeeld op: onbekend
frank beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker

Dit restaurant was ons totaal onbekend maar we hebben hier zeer lekker gegeten. Het zelf gebakken brood, het heerlijke vlees zijn een aanrader. Persoonlijk vonden we de bediening wat 'stijfjes' maar zeker de moeite om langs te gaan bij Corboo en we komen zeker nog terug.

Frank
Beoordeeld op: onbekend
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Meesterlijke chef, trouw aan de waarden van...

Fantastische culinaire belevenis. Keuken met klasse en respect voor dagverse produkten. Voor hemels vlees dient men hier te zijn. Gerijpte US grainfed Ribeye met handgesneden pomme-allumettes en authentiek zelfgeklopte verse bearnaise. Ja, de hemel is ook een beetje op aarde. Probeer ook de truffelgerechten: pure klasse met rechtstreeks bij Provençaalse producent aangekochte truffels. Meesterlijk. Wij komen al voor de derde maal met plezier terug om de kaart af te werken. Nergens een foute noot. Prima bediening. Ruime en zeer uitgebreide wijn en drankenkaart. Van het dagelijks zelfgebakken desembrood kan ik manden eten. Onvergelijkelijk.Mijn eerste perfecte sabayon at ik hier. Prachtig geaffineerde kazen, die ook eens niet van bij Van Tricht komen! geweldig!Deze chef loopt hand in hand met Auguste Escoffier. Hier geen opgewarmde gerechten, enkel vers bereid à la minute. Zoals het hoort. Tot binnenkort Chef!

Bert
Beoordeeld op: onbekend

Zeeeer geslaagd !

Super! Zeer verzorgde borden, uiterst fijne gerechten waar mooie verse producten subtiel gecombineerd worden. Aan tafel gebracht door heel vriendelijke, flaterende bediening. We waren hier voor de 3e keer en nog steeds hetzelfde verfijnde niveau. Knap om dit zo vol te houden ! Zeer de moeite waard !

datum score