Beoordelingen van Chaflo & Co

1611 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
1611 beoordelingen
datum score
Ellen G.
Beoordeeld op: 20/03/2019
Ellen G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig...

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig interieur. Kortom, alles wat een goed restaurant nodig heeft.

Theo
Beoordeeld op: 18/03/2019
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was prima in orde en gans onze groep...

Alles was prima in orde en gans onze groep was zeer tevreden over zowel het eten, de bediening als de sfeer; een aanrader.

Obed C.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Obed C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerst en vooral is het gezellig en heb je genoe...

Eerst en vooral is het gezellig en heb je genoeg plaats en zit je op je gemak. Tafels zijn zeer netjes gedekt. Vlugge en correcte bediening en attentvol. Het eten was heel lekker, maar ik had het ongeluk dat mijn vis niet gaar was. Ze hebben het weggenomen en ik kreeg nadien een ander stuk vis. Ook de wijn was ok. Voor herhaling vatbaar.

Pascal
Beoordeeld op: 18/03/2019
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd was het eten en de bediening ...

Zoals altijd was het eten en de bediening perfect. Een minpunt vonden wij de plaats voor vier personen ter hoogte van het toilet en ingang tapas. Het was er nogal donker om te eten.

Katrien
Beoordeeld op: 17/03/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, lekker eten, goede prijs...

Vlotte bediening, lekker eten, goede prijs - kwaliteit... Altijd een leuke ervaring..

Linda
Beoordeeld op: 16/03/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Eten in orde - bediening in orde - prijs/kwalit...

Eten in orde - bediening in orde - prijs/kwaliteit is goed!

Sabine
Beoordeeld op: 16/03/2019
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig vernieuwd, vlotte en vriendelijke...

Gezellig vernieuwd, vlotte en vriendelijke bediening. We hadden mensen uit Ierland mee en die werden spontaan in het Engels aangesproken en geholpen want de kaart is enkel in het Nederlands.

Sally
Beoordeeld op: 16/03/2019
Sally beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten, snelle service voor zo’n...

Super lekker eten, snelle service voor zo’n volle zaal! Voor herhaling vatbaar

Gwendoline V.
Beoordeeld op: 16/03/2019

Lekker eten zalige wijntjes en superbediening....

Lekker eten zalige wijntjes en superbediening. Een echte aanrader!

Lucrece
Beoordeeld op: 16/03/2019
Lucrece beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer goede service - hebben chaflo menu genomen...

Zeer goede service - hebben chaflo menu genomen, prima in orde. Enige minpunt was de kirr royal (9,5 €), zonder bubbels en lauw, maar onmiddellijk een andere gekregen na het melden, die dan perfect koud was en bubbels in het glas.

datum score