Beoordelingen van Chaflo & Co

1713 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
1713 beoordelingen
datum score
Angélique
Beoordeeld op: 22/05/2019
Angélique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel is zeer vriendelijk en we hadden...

Het personeel is zeer vriendelijk en we hadden een gezellig mooi plaatsje, niks op aan te merken. Echter was de moilleux eerder chocolade cake en men had ons de rekening van een andere tafel gegeven. De andere tafel had de onze al betaald.

Maarten
Beoordeeld op: 21/05/2019
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit van de champagne is top + voorg...

Prijs kwaliteit van de champagne is top + voorgerecht met zalm en granité van granny smith was een voltreffer. Prijs van de menu is voor 39 euro correct . De enige bemerking is de wijn , ik zou de klant niet laten kiezen uit gewone huiswijn of 'betere wijnen. Voor een restaurant met dergelijke standing moet de huiswijn reeds goed zijn en desnoods iets duurder. Wij zouden voor de duurdere eerder een fles bestellen . De witte huiswijn was te fruitig . Wij komen wel terug ! Met smakelijke groeten. ps : een kaarsje op de tafels voor de gezelligheid

Christoff
Beoordeeld op: 21/05/2019
Christoff beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Vriendelijke bediening en lekker gegeten....

Vriendelijke bediening en lekker gegeten.

Dirk
Beoordeeld op: 21/05/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening...

Lekker eten en vriendelijke bediening

Ellen
Beoordeeld op: 21/05/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, goede bediening, perfect tempo...

Lekker gegeten, goede bediening, perfect tempo vanaf amuse(apero) tot aan dessert.

Luc
Beoordeeld op: 20/05/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Topkeuken....

Topkeuken.

Guido
Beoordeeld op: 20/05/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

T was gezellig, mooi gepresenteerde borden,...

T was gezellig, mooi gepresenteerde borden, genoeg, warm,

Erwin
Beoordeeld op: 20/05/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We namen de Chefs menu. Amuse en tussengerecht...

We namen de Chefs menu. Amuse en tussengerecht zeer goed. Maar voorgerecht en hoofdschotel werkelijk TOP! Aangepaste wijnen perfect bij de gerechten. Enige minpuntje: we misten kleine duiding bij de geserveerde gerechten. Bij de wijnen kregen we dat wél.

Robert
Beoordeeld op: 20/05/2019
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goede bediening en lekker eten. Mooi restaurant...

Goede bediening en lekker eten. Mooi restaurant.

brigitte
Beoordeeld op: 20/05/2019
brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

het was een fijn gezelschap op een fijne plaats...

het was een fijn gezelschap op een fijne plaats in de zaal;

datum score