Beoordelingen van Olli S Burger Bar

48 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
48 beoordelingen
datum score
Beoordeeld op: 13/03/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service de qualité et excellente nourriture...

Service de qualité et excellente nourriture

Vanessa
Beoordeeld op: 10/03/2020

La nourriture était très bonne. Bon choix de...

La nourriture était très bonne. Bon choix de Burger. Seul petit bemol, l'ambiance très festive ( musique forte, danse,..) ne correspondait pas trop à ce qu'on s'attendait ( ambiance plus cosy).

van parys
Beoordeeld op: 10/03/2020
van parys beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wel tevreden!!! Hebben moeten annuleren wegens...

Wel tevreden!!! Hebben moeten annuleren wegens begrafenis! We waren daar een paar weken geleden en het was top!

Beoordeeld op: 09/03/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds voortreffelijk en lekker eten en ook...

Steeds voortreffelijk en lekker eten en ook de bediening l Een aanrader ....

marie-thérèse
Beoordeeld op: 06/03/2020
marie-thérèse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super endroit et bonne nourriture Patron très...

Super endroit et bonne nourriture Patron très sympa

Jozef
Beoordeeld op: 06/03/2020
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk interieur,lekker eten en prima bediening...

Leuk interieur,lekker eten en prima bediening

Fernand
Beoordeeld op: 02/03/2020
Fernand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très agréable, cadre super beau. Malgré...

Accueil très agréable, cadre super beau. Malgré Groupon nous avons un très grand choix sur la grande carte. Un grand merci.

martine
Beoordeeld op: 02/03/2020
martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Tres bon et accueil agreable...

Tres bon et accueil agreable

Patricia
Beoordeeld op: 27/02/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bon accueil et service. J'y ai très bien...

Très bon accueil et service. J'y ai très bien mangé, c'était une 1ère fois avec un bon Groupon, c'était très bon et très bien servi. A refaire sans hésitation.

Natacha
Beoordeeld op: 27/02/2020
Natacha beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Restaurant très cosy et chic nourriture très...

Restaurant très cosy et chic nourriture très bonne et le patron super sympa

datum score