Beoordelingen van L'appuntamento

125 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
125 beoordelingen
datum score
placeholder
Kathy
Beoordeeld op: 25/01/2020
Kathy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

J ai réservé une table ! Mais à mon arrivée...

J ai réservé une table ! Mais à mon arrivée pas de table disponible or que c étais confirmer sur leur site et qui restait de la places.

Giordana
Beoordeeld op: 18/01/2020
Giordana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was top, bediening zoals ik het graag...

Eten was top, bediening zoals ik het graag heb, vriendelijk en warm! Ciao Giordana

Van Droogenbroeck
Beoordeeld op: 18/12/2019
Van Droogenbroeck beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bon service et très bonne nourriture.Je le...

Bon service et très bonne nourriture.Je le recommanderais très sincerement.Merci pour leur accueil

krauss
Beoordeeld op: 15/12/2019
krauss beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

j’avais invité une amie qui découvrait le resta...

j’avais invité une amie qui découvrait le restaurant pour la première fois. Rien à dire sur la qualité des plats, toujours délicieux mais mon amie m’a fait remarquer que les serveurs n’étaient pas très sympathiques. Le restaurant était bondé mais mon amie trouve que ce n’est pas une excuse. Nous avons reçu nos boissons alors que nous avions presque fini de manger et ce n’est pas très agréable. Peut-être faudrait-il aider le personnel car je comprends qu’ils veuillent faire plaisir à tous les clients mais trop c’est trop !

Ingrid
Beoordeeld op: 11/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Koos voor Trio l appuntamento : was koud !...

Koos voor Trio l appuntamento : was koud !

Anne
Beoordeeld op: 09/07/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super accueil - Rapport qualité prix excellent...

Super accueil - Rapport qualité prix excellent - carde très agréable - viande délicieuse - dessert beau à la vue et délicieux.

Vito
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: -20% sur le menu complet
Beoordeeld op: 22/05/2019
Vito beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous sommes très satisfait de la qualité de...

Nous sommes très satisfait de la qualité de nos repas... par contre nous avons été très surpris que les 20 % deréduction ne nous ont pas été accordé comme annocé sur notre réservation car ce n' étais plus d' actualité selon les dire du restaurant. très décu à ce niveau la.

Henk
Beoordeeld op: 31/03/2019
Henk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

we moeseten heel lang lang wachten op onze...

we moeseten heel lang lang wachten op onze gerechten. wat vreemd is dat de tafel naast ons hun hoofdgerecht 20 minuten eerder hebben gekregen, terwijl ze na ons waren aangekomen. we hebben er ook geen excuus voor gekregen, niet eens een glasje wijn op het huis. Integendeel, op onze rekening stond 2 x 6 euro voor de degustieven. De tafel naast ons had ze gratis gekregen. Helemaal vreemd!

LILIANE
Beoordeeld op: 13/03/2019
LILIANE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon accueil. Bons conseils et plats délicieux....

Bon accueil. Bons conseils et plats délicieux. Personnel très professionnel . A recommander

Dumitru H.
Beoordeeld op: 09/03/2019
Dumitru H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent restaurant, personnel impeccable,...

Excellent restaurant, personnel impeccable, à revenir certainement

datum score