Beoordelingen van Michel

456 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
456 beoordelingen
datum score
Dimitri
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 03/04/2018
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Eten was fantastisch en de bediening was zeer...

Eten was fantastisch en de bediening was zeer vriendelijk.

Alfonso E.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2018
Alfonso E. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très bon, menu équilibré, salon agréable, très...

Très bon, menu équilibré, salon agréable, très bon service. On le recommande por dés célébrations ou pour un événement spécial. Le prix du déjeuner un peu plus élevé de ce qu’on attendait ( on pensais que ça coûterait env 120 et nous a coûté env 150).

Dirk D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2018
Dirk D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst , heerlijke keuken ,...

Vriendelijke ontvangst , heerlijke keuken , mooi kader

Béatrice
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2018
Béatrice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

C'était délicieux, raffiné; nous nous sommes...

C'était délicieux, raffiné; nous nous sommes laissées surprendre avec plaisir par toutes les propositions : des mises en bouche jusqu'au chocolat.:) en passant par le thon mi-cuit et la pintade. Toutes les saveurs ont titillé nos papilles et ravi nos yeux ... le service était parfait: gentillesse et compétence des serveurs... le seul petit bémol a été que nous avons dû attendre ( un peu trop longtemps) pour recevoir l'addition et payer au moment où nous devions absolument quitter le restaurant. le cadre est beau et on imagine qu'en été, cela doit être juste merveilleux d'être en terrasse. Une très belle découverte.

valentina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2018
valentina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Wij waren helemaal niet tijdsgebonden maar...

Wij waren helemaal niet tijdsgebonden maar we hebben heel erg lang op het dessert moeten wachten... over het eten meer dan lof, en ja je wil rustig en gezellig eten...maar geen 3 uur en een kwartier lang... het leek alsof we gingen blijven eten voor het diner...

Chris H.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2018
Chris H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijke maaltijd met zeer verfijnde toetsen,e...

Heerlijke maaltijd met zeer verfijnde toetsen,en ook zeer goede aangepaste wijnen,echt een super ervaring!!!

Donaat
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2018
Donaat beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De rustige aangename sfeer, de hoge kwaliteit...

De rustige aangename sfeer, de hoge kwaliteit van het eten en drank, de perfecte bediening.

caroline
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/03/2018
caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Accueil simple et très professionnel, service...

Accueil simple et très professionnel, service très attentionné, nourriture originale et savoureuse

Denise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 22/03/2018
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Il n'y avait qu'une seule possibilité de plat...

Il n'y avait qu'une seule possibilité de plat pour les RestoDays (sauf paiment extra). La nourriture était quelconque, le dessert nul.

datum score