Beoordelingen van Floreal - La Brasserie Panoramique

153 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
153 beoordelingen
datum score
Fabrice
Beoordeeld op: 15/03/2020
Fabrice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent service, repas de top qualité et...

Excellent service, repas de top qualité et superbe endroit!

Daniel
Beoordeeld op: 15/02/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Bien qu'ayant réservé via votre site ma reserv...

Bien qu'ayant réservé via votre site ma reservation n'apparaissait pas sur place. Merci à l'amabilité du personnel qui nous accueilli malgré tout un soir de saint Valentin. !

Albrecht
Beoordeeld op: 15/12/2019
Albrecht beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Weer lekker eten voor een goede prijs en vriend...

Weer lekker eten voor een goede prijs en vriendelijk personeel

Albrecht
Beoordeeld op: 14/12/2019
Albrecht beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan een goede prijs en vriendelijk...

Lekker eten aan een goede prijs en vriendelijk personeel

Marc
Beoordeeld op: 03/11/2019

Toen we ter plaatse aankwamen vertelde de eigen...

Toen we ter plaatse aankwamen vertelde de eigenaar dat hij niet meer met jullie samenwerkt. Waardoor we geen reservatie hadden en dus ook geen eten, gelet op het feit dat alle andere resto's volzet waren. Pure schande.

Bart
Beoordeeld op: 28/10/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Vlotte bediening! Uitstekende...

Lekker gegeten. Vlotte bediening! Uitstekende prijs - kwaliteit. Fantastische ligging om voordien of nadien te wandelen.

Soenen
Beoordeeld op: 30/08/2019
Soenen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Accueil, gentillesse...

Accueil, gentillesse

Stéphane
Beoordeeld op: 16/08/2019
Stéphane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Bon accueil : Une certaine convivialité dans...

Bon accueil : Une certaine convivialité dans la clientèle qui se répercute sur la jovialité du personnel.

bernard
Beoordeeld op: 13/08/2019
bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

le site est reposant, l'accueil et le service...

le site est reposant, l'accueil et le service parfaits. les menus choisis bien qu'un peu limités. nous étions heureux d'être chez vous

Guido
Beoordeeld op: 08/08/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was de eerste maal dat wij in het restauran...

Het was de eerste maal dat wij in het restaurant van Floréal waren(vroeger wel al regelmatig een koffie gedronken) en alles was prima: goede en vlotte bediening ,lekker eten en prijs/kwaliteit zeer goed

datum score