Beoordelingen van Le 20 Mets

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
60 beoordelingen
datum score
AUDE
Beoordeeld op: 12/10/2019

Oui. Très bon restaurant, personnel sympathique...

Oui. Très bon restaurant, personnel sympathique, qui explique bien les plats. Petit bémol sur l’attente entre l’entrée et le plat, trop long.

jean
Beoordeeld op: 05/10/2019
jean beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

TOUT ETAIT PARFAIT, A RECOMMANDER SANS AUCUN...

TOUT ETAIT PARFAIT, A RECOMMANDER SANS AUCUN PROBLEME

Claude
Beoordeeld op: 27/09/2019
Claude beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil, des assiettes bien dressées,...

Très bon accueil, des assiettes bien dressées, avec du contenu, des cuissons parfaites et très bon rapport qualité/prix. A conseiller

Henri
Beoordeeld op: 09/09/2019
Henri beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Je me demande quand même si la transmission...

Je me demande quand même si la transmission des données de ma réservation ont bien toutes été transmise au resto. La soirée n'a pas déçu. Tous s'y passa comme attendu. Calme, sourire, petite musique et une telle inventivité dans l'assiette ! A refaire sans hésiter au plus vite.

Fabienne
Beoordeeld op: 05/09/2019
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très bonne cuisine. Bel endroit décoré avec...

Très bonne cuisine. Bel endroit décoré avec goût. Accueil très chaleureux, on est aux petits soins avec nous!

Valentine
Beoordeeld op: 31/08/2019
Valentine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le personnel est très attentionné et toujours...

Le personnel est très attentionné et toujours charmant avec nous! La cuisine est délicieuse et le vin est excellent.

Catherine
Beoordeeld op: 30/08/2019
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Repas excellent, accueil très sympathique et...

Repas excellent, accueil très sympathique et très bon rapport qualité/prix. Une adresse à recommander !

Christian
Beoordeeld op: 26/08/2019
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était très bien : bon accueil, bon service...

Tout était très bien : bon accueil, bon service et le menu que nous avons choisi était délicieux. Merci pour cette chouette soirée

Anna
Beoordeeld op: 25/08/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Les plats sont excellents et le service magnifi...

Les plats sont excellents et le service magnifique, c’etait Parfait :)

Michelle
Beoordeeld op: 22/08/2019
Michelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Belle surprise ! Accueil très agréable ! Une...

Belle surprise ! Accueil très agréable ! Une belle découverte culinaire !!! La qualité au bout de la fourchette ...

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in