Beoordelingen van Brasserie Courant D’eau

113 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
113 beoordelingen
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 08/01/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Verrassend lekker voor een zeer schappelijke...

Verrassend lekker voor een zeer schappelijke prijs. Verrassende smaken en een vriendelijke, efficiënte bediening. Een aanrader !!

Marc
Beoordeeld op: 18/12/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Bediening is vriendelijk en attent eten is...

Bediening is vriendelijk en attent eten is vers eerder klassiek nogal prijzig met uitzondering van een goede huiswijn die is niet duur.

Carmen
Beoordeeld op: 09/11/2019
Carmen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijk personeel, zeker...

Lekker eten en vriendelijk personeel, zeker een aanrader

Paul
Beoordeeld op: 09/11/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteitsvolle keuken. Vriendelijke en compete...

Kwaliteitsvolle keuken. Vriendelijke en competente obers.

Willy
Beoordeeld op: 15/10/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

zeer lekker en uitmuntende en snelle service...

zeer lekker en uitmuntende en snelle service

Martina
Beoordeeld op: 11/10/2019
Martina beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte, vriendelijke bediening. het hoofdgerech...

vlotte, vriendelijke bediening. het hoofdgerecht was naar mijn smaak iets te zout. ga nog terug.

Lieven
Beoordeeld op: 18/09/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Zeer goede dagschotel met amuse voorgerecht...

Zeer goede dagschotel met amuse voorgerecht en plat de resistence.....zeker aan te raden

Nic
Beoordeeld op: 07/09/2019
Nic beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zeer vriendelijke gast vrouw ,een zeer goede...

zeer vriendelijke gast vrouw ,een zeer goede ontvangst had,en het eten was super lekker is een aanrader om dit zeker over te doen

Johan
Beoordeeld op: 24/08/2019

heel tevreden...

heel tevreden

Yves
Beoordeeld op: 07/08/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vlotte bediening en de zeetong die we hadden...

Vlotte bediening en de zeetong die we hadden gekozen was prima!

datum score