Beoordelingen van Brasserie Courant D'eau

131 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
131 beoordelingen
datum score
Helga
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 03/08/2020
Helga beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

we hebben lang moeten wachten op ons eten....

we hebben lang moeten wachten op ons eten. Ik had aangegeven dat er iemand glutenintolerant was en daarmee werd totaal geen rekening gehouden en het hoofdgerecht was koud en uitgedroogd.

Els
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 27/07/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Menu van de chef bleek een tomatensoep, BBQ...

Menu van de chef bleek een tomatensoep, BBQ en crème brûlée te zijn. De bbq was ondermaats en het vlees niet uitgebakken. De crème brûlée echt niet lekker. Tijdens het diner werd luide live muziek gespeeld waardoor een normaal gesprek onmogelijk werd. Op basis van voorgaande ervaringen met Restodays had ik een hoger niveau van keuken verwacht.

Martine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 26/07/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Echt eten voor een hotel . Geen finesse . Zeker...

Echt eten voor een hotel . Geen finesse . Zeker geen aanrader

Verloo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/07/2020
Verloo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Lekkere eerlijke keuken, vriendelijke bediening...

Lekkere eerlijke keuken, vriendelijke bediening

luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 23/07/2020
luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontvangst ok. Soep ok Mossels ok Hoofdgerecht:...

Ontvangst ok. Soep ok Mossels ok Hoofdgerecht: groenten aangebrand. Wijnen ok. Aperitief maison niet zo lekker. Prijs ok. Algemeen kwaliteit gewone restaurant niks specials In de keuken niemand draagt mondmasker.

Carine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 21/07/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Op de eerste plaats hebben we een menu besteld...

Op de eerste plaats hebben we een menu besteld van 30 euro per persoon, als we de rekening hebben gevraagd, kwam het op 48 euro per persoon, 4 gangen inplaats van drie, de tweede gang waren een stuk of 10 mosselen in een potje, daar moet ge dan 18 euro per persoon voor bij betalen, gewoon schandalig.we hebben ook niet gevraagd om 4 gangen te eten, het werd gewoon op tafel gezegd en geserveerd.2 flessen wijn die er niet waren geen tamboer want co was op 4 keer moeten vragen om een flesbruiswater te brengen enz...

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/07/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De menu op internet kwam niet overeen met de...

De menu op internet kwam niet overeen met de geserveerde gerechten. Lange wachttijden voor 3 simpele gangen. Degoutante paëlla: rubberachtig, koud en onsmaakvol, harde kippenboutjes. geen sausje bij de gefrituurde calamares verkeerde dranken geserveerd. Was zijn geld niet waard!

Annick
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/07/2020
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Service uitstekend, geen keuze mogelijk in...

Service uitstekend, geen keuze mogelijk in menu , vaste kaart

Piet
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/07/2020
Piet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was perfect. Lekker eten, gezellig, leuke...

Alles was perfect. Lekker eten, gezellig, leuke sfeer

Chantal
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/07/2020
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs -kwaliteit -goed. Een glutenvrij broodje...

Prijs -kwaliteit -goed. Een glutenvrij broodje zou welkom geweest zijn bij de lekkere pikante soep. Een glutenvrij voorgerechtje ! Lekkere mosselen maar mochten iets langer gekookt hebben(er waren er nog veel dicht) ….en ook niet het glutenvrije dat ik verwacht had.

datum score