Beoordelingen van Osteria Al Sikulo

69 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
69 beoordelingen
datum score
Issa
Beoordeeld op: 04/10/2020
Issa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Slechte service. Gerechten waren helemaal niets...

Slechte service. Gerechten waren helemaal niets speciaal, heel basic. Bovendien was het voorgerecht veel te zout en het hoofdgerecht droge pasta zonder iets van saus.

Ann
Beoordeeld op: 06/09/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was onze eerste keer, maar hebben genoten....

Het was onze eerste keer, maar hebben genoten. Heel vriendelijke bediening en lekker gegeten. Wij gaan zeker terug.

Chris
Beoordeeld op: 04/09/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super vriendelijk ,goede bediening en bovenal...

Super vriendelijk ,goede bediening en bovenal zeer lekker met het gebruik van verse producten !

van herp
Beoordeeld op: 29/08/2020
van herp beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch! We stapten binnen en hadden onmidd...

Fantastisch! We stapten binnen en hadden onmiddelijk een vakantiegevoel! En zooo lekker!

Aline
Beoordeeld op: 28/08/2020
Aline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons passé un excellent moment, nous...

Nous avons passé un excellent moment, nous nous sommes évadés en Italie le temps d'un repas, accueil chaleureux, cuisine goûteuse, rien à redire nous reviendrons

Josefien
Beoordeeld op: 24/08/2020
Josefien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke bediening en heel lekker...

Super vriendelijke bediening en heel lekker en vers eten!!

Geert
Beoordeeld op: 13/08/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zalig adresje !! No-nonsense, maar fijne Sicili...

Zalig adresje !! No-nonsense, maar fijne Siciliaanse keuken met op en top vriendelijke bediening.

Frank
Beoordeeld op: 13/08/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Great food and friendly staff....

Great food and friendly staff.

Ignace
Beoordeeld op: 01/08/2020
Ignace beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekkere, originele bereidingen, leuk kader...

lekkere, originele bereidingen, leuk kader en een bijzonder vriendelijke bediening maken het verschil

Tom
Beoordeeld op: 23/07/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Heel gezellig Italiaans restaurantje. Eten...

Heel gezellig Italiaans restaurantje. Eten en bediening waren top

datum score