Beoordelingen van Osteria Al Sikulo

34 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
34 beoordelingen
datum score
Isabelle
Beoordeeld op: 22/05/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst - altijd zeer lekker,...

Vriendelijke ontvangst - altijd zeer lekker, vers en verrassend. Een echt aanrader.

guy
Beoordeeld op: 15/05/2019
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon service Agréable endroit Cuisine raffinée...

Bon service Agréable endroit Cuisine raffinée et authentique Très bon vind

Saar
Beoordeeld op: 17/04/2019
Saar beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig...

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig interieur!

Helena V.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Helena V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ongelofelijk lekker eten en vriendelijke bedien...

Ongelofelijk lekker eten en vriendelijke bediening. Het duurt misschien een beetje langer, maar het is het meer dan waard. Hier komen we zeker terug.

Raymond
Beoordeeld op: 06/04/2019
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden. Vriendelijk onthaal, lekker...

Heel tevreden. Vriendelijk onthaal, lekker eten, heel haalbare prijzen.

Anouk
Beoordeeld op: 08/03/2019
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Al 2 maal lekker gegeten in dit restaurant. We...

Al 2 maal lekker gegeten in dit restaurant. We werden er telkens ook vriendelijk bediend.

Stephan
Beoordeeld op: 07/03/2019
Stephan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk authentieke keuken! Genoten van alles,...

Heerlijk authentieke keuken! Genoten van alles, zeer lekkere rode biowijn op de kaart. Een bezoek waard

Katrien B.
Beoordeeld op: 18/02/2019
Katrien B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke...

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke gerechten en wijn. Niet goedkoop, maar wel de échte Siciliaanse keuken! Een échte aanrader.

Dirk
Beoordeeld op: 14/02/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt......

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt... 's avonds thuisgekomen heb ik dat aan mijn gezegd … en gereserveerd. Het is een echte aanrader! We hebben de degustatiemenu genomen : mijn man met vlees en ik met vis. Allebei waren ze zeer lekker, allemaal verse ingrediënten, lekkere sauzen en smaken die typisch zijn voor de Siciliaanse keuken. Heel vriendelijke uitbaters, goede bediening en service. We gaan zeker terug :)

Mireille
Beoordeeld op: 10/02/2019
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Top bediening en lekker eten! Aanrader!...

Top bediening en lekker eten! Aanrader!

datum score