Beoordelingen van Osteria Al Sikulo

56 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
56 beoordelingen
datum score
Van Hee
Beoordeeld op: 28/04/2018
Van Hee beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Originele gerechten !...

Originele gerechten !

Donald J.
Beoordeeld op: 29/09/2017
Donald J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

typisch restaurant niet alledaagse gerechten...

typisch restaurant niet alledaagse gerechten

Vera
Beoordeeld op: 23/06/2019
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige sfeer en door het feit dat je er...

Gezellige sfeer en door het feit dat je er Italiaans hoort praten, waan je je ook een beetje op vakantie in Italie... Eenvoudige lekkere keuken, zoals je verwacht van de Italiaanse keuken... Prijs/kwaliteit zeer goed, waar voor je geld! Een aanrader! Alleen spijtig dat er zo weinig plaatsjes voorzien zijn buiten...we zaten gelukkig aan de openstaande deur...

DIRK
Beoordeeld op: 21/05/2018
DIRK beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was erg lekker en de wijn ook. Het...

Het eten was erg lekker en de wijn ook. Het kader was ook in orde.

Luc
Beoordeeld op: 03/05/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Try this oneout! Surprisingly different from...

Try this oneout! Surprisingly different from the normal " Tourist Trap" places. Good food. . Freindly service. New website for easy online booking.

Wim
Beoordeeld op: 14/12/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke ontvangst en bediening, lekke...

Heel vriendelijke ontvangst en bediening, lekkere authentieke gerechten en een heel goede huiswijn (bianco). Aangename ontdekking, we komen terug!

Nicole
Beoordeeld op: 25/10/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker en goede bediening...

lekker en goede bediening

Isabelle
Beoordeeld op: 22/05/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst - altijd zeer lekker,...

Vriendelijke ontvangst - altijd zeer lekker, vers en verrassend. Een echt aanrader.

Saar
Beoordeeld op: 17/04/2019
Saar beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig...

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig interieur!

Alex
Beoordeeld op: 20/01/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker,...

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker, knus en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding met een leuke professionele bediening. een aanrader ! Alex Persijn

datum score