Beoordelingen van Osteria Al Sikulo

40 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
40 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 24/05/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig en lekker...

Gezellig en lekker

Dirk
Beoordeeld op: 14/02/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt......

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt... 's avonds thuisgekomen heb ik dat aan mijn gezegd … en gereserveerd. Het is een echte aanrader! We hebben de degustatiemenu genomen : mijn man met vlees en ik met vis. Allebei waren ze zeer lekker, allemaal verse ingrediënten, lekkere sauzen en smaken die typisch zijn voor de Siciliaanse keuken. Heel vriendelijke uitbaters, goede bediening en service. We gaan zeker terug :)

Jan
Beoordeeld op: 20/01/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse...

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse producten.

Jan
Beoordeeld op: 15/12/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ottime e deliciose ricette......

Ottime e deliciose ricette...

Sonia
Beoordeeld op: 14/11/2018
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heel gezellig kader, vriendelijke en gastvrije...

Heel gezellig kader, vriendelijke en gastvrije bediening, goeie uitleg rondom de gerechten, lekkere en originele gerechten. Een leuk en lekker adresje om de Siciliaanse keuken te ontdekken. We komen zeker nog eens terug.

Jan
Beoordeeld op: 29/10/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Verrassend lekker. Kwaliteit. Porties zoals...

Verrassend lekker. Kwaliteit. Porties zoals het hoort.

Hanne
Beoordeeld op: 28/10/2018
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke uitbaters. Authentiek romanti...

Zeer vriendelijke uitbaters. Authentiek romantisch restaurant

Betty
Beoordeeld op: 12/10/2018
Betty beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker!...

Super lekker!

Goedele
Beoordeeld op: 30/09/2018
Goedele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer, sober maar authentiek interieu...

Gezellige sfeer, sober maar authentiek interieur. Het eten was superlekker, verrassende smaken, typische Siciliaanse keuken. Heel vriendelijke bediening, een echte aanrader

Amelie
Beoordeeld op: 30/11/2017
Amelie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was heerlijk, en eerlijke prijs voor de...

Eten was heerlijk, en eerlijke prijs voor de uitstekende kwaliteit. Bediening was vriendelijk en gastvrij, charmante en heel gezellige kader. Een echte juweel in hartje Gent! Ik kijk er naar uit om terug te gaan :)

datum score